Horoskop

KOJA JE VAŠA SRODNA DUŠA PO HOROSKOPU? Ovnu neko nepredvidiv, jarcu ona koja je razume, a ribama osoba koja ih čini boljim!

Pojam srodna duša ne mora isključivo da se odnosi na partnera, već i na prijatelja, kolegu, nekog člana porodice...

21.01.2023 09:01

KOJA JE VAŠA SRODNA DUŠA PO HOROSKOPU? Ovnu neko nepredvidiv, jarcu ona koja je razume, a ribama osoba koja ih čini boljim!
Shutterstock

Srodne duše nisu isključivo naši ljubavni partneri, već to mogu biti članovi porodice, prijatelji ili kolege. To je osoba sa kojom uspostavljate specifičnu, snažnu i duboku, a pre svega, duhovnu konekciju. Kada sretnete srodne duše, već znate da ste deo njih i one su deo vas, a vaša srca kucaju sličnim ritmom.

Ipak, srodne duše se u partnerskim odnosima pomalo razlikuju. Moguće je da za neke osobe pomislimo da su naša srodna duša, ali tokom veze shvatamo da su potpuno suprotno od toga.

Srećna Republika vam otkriva koja je vaša srodna duša prema horoskopskom tumačenju

shutterstock.com

Ovan

1. Ovan, nepredvidiva osoba

Ovnova srodna duša je neko nepredvidiv. Vi stalno pokušavate da začinite stvari pošto mrzite kada život postane dosadan i kada se zaglavite u rutini. Zato uvek želite da prihvatite izazov i budete sa nekim ko je nepredvidiv i promenljiv pošto je to uvek uzbudljivo za vas.

2. Bik, neko ko ih razume

Srodna duša Bika je neko ko ih razume. Obično ste veoma tvrdoglavi i volite da radite sve na svoj način. Niste spremni da prihvatite tuđa shvatanja i ne prihvatate dobro kritiku. Najviše od svega, ne volite da se pravdate. Zato je najbolje biti sa nekim ko vas razume, pa ne morate previše da objašnjavate.

3. Blizanci, vodič kroz život

Srodna duša Blizanaca je neko ko ih podseća na važne stvari. Često se zapetljate u površne stvari u životu i na kraju izgubite iz vida one važne. Potreban vam je neko da vam otvori oči. Neka to bude vaša srodna duša i vaš vodič.

shutterstock.com

Rak

4. Rak, pristupačna osoba

Srodna duša Raka je neko ko se ne ponaša nedodirljivo. Rak je neko ko je obično veoma rezervisan. Znate da imate krhko srce i da je lako da budete povređeni. Potreban vam je neko ko neće da se igra sa vama. Želite nekoga kome možete da se otvorite.

5. Lav, neko ko ih prati

Srodna duša Lava je neko ko može da ide ukorak s njima. Lav ima neverovatno visoko mišljenje o sebi. Drugi bi čak otišli ​​toliko daleko da bi vas okarakterisali kao egocentričnog. Imate veoma intenzivnu ličnost sa kojom je drugima ponekad teško da se izbore. Dakle, ima smisla da je vaša srodna duša neko ko odgovara vašoj autoratitativnoj ličnosti.

6. Devica, neko ko ih ne osuđuje

Srodna duša Device je neko ko ih prihvata onakvima kakvi zaista jesu. Stalno osuđujete druge oko sebe zbog svoje perfekcionističke prirode, ali ne volite kada vas neko osuđuje. Zato treba da budete sa nekim ko vas neće kritikovati ili osuđivati.

shutterstock.com

Vaga

7. Vaga, neko ko ih se ne plaši

Vaša srodna duša je neko ko vas se neće plašiti. Kao Vaga, verovatno ćete se smatrati članom društvene elite. A ko god da završi u vezi sa vama, to ne bi trebalo da mu smeta. Mora da bude zadovoljan činjenicom da ste okruženi privlačnim pojedincima, jer ih privlačite u svoj život.

8. Škorpija, neko ko ih izaziva i štiti

Škorpijina srodna duša je neko ko ih istovremeno izaziva i štiti. Kao Škorpija, skloni ste da živite život do krajnosti. Potrebna vam je zdrava doza umerenosti. Zato treba da budete u vezi sa nekim ko vas izaziva da budete bolji, ali i čini da se osećate bezbedno.

9. Strelac, neko ko prizemljuje

Srodna duša Strelca je neko ko ih drži "na zemlji". Kao prirodna lutalica, volite da lutate kuda vam srce i duša požele. Nikada ne volite da se osećate vezano i sputano, vi ste buntovnik u tom smislu. Uvek želite da radite ono što želite. Međutim, potrebna vam je stabilnost u životu i zato je vaša srodna duša neko ko vas drži na zemlji i ko vam omogućava da budete slobodni.

shutterstock.com

Jarac

10. Jarac, neko ko inspiriše

Vaša srodna duša je neko ko prihvata vaše mane. Kao Jarac, vi ste veoma autentična osoba, ali ste takođe duboko nesigurni u sebe. Potreban vam je partner koji ne hrani vaše nesigurnosti, već neko ko vas umesto toga inspiriše.

11. Vodolija, neko inteligentan

Vaša srodna duša je neko čiji mentalitet odgovara vašem. Kao Vodolija, ponekad vam je teško da razumete druge. Veoma ste pametni i mnogi od njih ne mogu da vas prate na intelektualnom nivou. Zato bi vaša srodna duša trebalo da bude neko ko je jednako inteligentan kao i vi.

12. Ribe, čini ih boljim  

Vaša srodna duša je neko ko vas tera da budete bolji. Kao Ribe, duboko ste emotivni i saosećajni, ali ponekad te zato ljudi gaze. I kao rezultat toga, zadovoljavate se osrednjošću. Zaslužujete više od toga. Potrebna vam je srodna duša koja vas gura i ohrabruje da sledite svoje snove i ono što najviše želite od života.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)