Horoskop

NJIHOVE VEZE SU UGLAVNOM OSUĐENE NA PROPAST: 4 horoskopska znaka baš nemaju sreće u ljubavi!

Pojedinci, ma koliko se trudili, ne mogu da imaju dugu i ozbiljnu vezu, ali kako astrolozi tvrde, nije sve do njih, nešto je i do Zodijaka.

05.01.2023 09:01

NJIHOVE VEZE SU UGLAVNOM OSUĐENE NA PROPAST: 4 horoskopska znaka baš nemaju sreće u ljubavi!
Shutterstock

Mnogi od nas smatraju da imaju mnogo toga da pruže partneru, zbog čega zauzvrat u ljubavi očekuju podjednaku posvećenost i od druge strane. Ipak, ma koliko mi bili uvereni da smo voljni i sposobni da imamo dugu vezu, nekako se uvek dešava da nam je prosečan vek odnosa tek nekoliko meseci. Nije nam jasno kako ljudi oko nas uspevaju da godinama opstanu s partnerom, kad mi, šta god da uradimo, posle izvesnog vremena shvatamo da je kraj. Međutim, kako astrolozi tvrde, možda nije sve do vas, možda je sve jednostavno već zapisano u zvezdama jer zapravo postoje određeni horoskopski znaci za koje se kaže da nikako nemaju sreće u ljubavi. A evo zašto je to baš tako. 

Srećna Republika vam otkriva koja su to 4 horoskopska znaka koja iz nekog razloga imaju najkraće veze.

Foto: Shutterstock

Neki pripadnici Zodijaka imaju manje sreće u ljubavi

Rak - nedovoljno posvećen

Rakovi se uvek trude da rade na svojoj vezi, zato im je čudno da, ma koliko se trudili, na kraju uvek dođe do kraha i raskida. To posebno teško pada pripadnicima ovog znaka jer se on vezuje za porodicu. Zvezde im pak nisu preterano naklonjene na ljubavnom polju jer je zapravo trud Rakova na polju ljubavi nepotpun i nedovoljan za bilo šta ozbiljnije.

Devica - traži dlaku u jajetu

Drugi znak koji ne uspeva u vezama na duge staze jeste Devica. Nažalost, pripadnici ovog znaka su perfekcionisti, pa njihov partner mora da ispuni gotovo sve sa spiska kako bi njemu/njoj uopšte i pružili šansu. I kada pruže mogućnost veze, Device su te koje i na najmanju nesvesnu grešku partnera reaguju veoma burno i po pravilu raskidom veze. Druga stvar koje ih sputava jeste što mešaju strast i zaljubljenost sa pravom ljubavlju.

Foto: Shutterstock

Devica je perfekcionista i od svog partnera zahteva da ispuni sve sa njenog spiska

Bik - ostavljen ni kriv ni dužan

Bikovi se mnogo trude u svakoj vezi. Međutim, čini se da je odabir partnera taj koji Bikovima često i ne polazi za rukom. Ma koliko se trudili i ulagali u vezi, uvek će na kraju biti ostavljeni. Njihovom partneru, jednostavno sve to neće biti dovoljno iz nekog razloga. 

Škorpija - kompleks više vrednosti

Nije loše imati izvesnu dozu samopouzdanja, ali Škorpije idu korak dalje. One uvek smatraju da mogu da nađu bolje i da to i zaslužuju. Težnja za savršenstvom ih tera da večito tragaju za nekim drugim i navodno boljim, dok ne pružaju šansu ni sami sebi da upoznaju trenutnog partnera.

Foto: Shutterstock

Škorpiji najčešće niko nije po volji

BONUS VIDEO:

Komentari (0)