Horoskop

KLIZEĆI ULEĆU U NOVU VEZU KAKO BI PREBOLELI PARTNERA! Ovi znakovi horoskopa ne čekaju ni sekunde u samoći

Ovi znaci Zodijaka nove početke već planiraju pored osoba koje su odmah nakon raskida upoznali.

22.12.2022 09:03

KLIZEĆI ULEĆU U NOVU VEZU KAKO BI PREBOLELI PARTNERA! Ovi znakovi horoskopa ne čekaju ni sekunde u samoći
Foto: Shutterstock

Iako mnogi na raskid gledaju kao na jedan bolan period koji treba prebroditi sam sa svojim mislima, drugi ljudi traže beg u novim partnerima  sa kojima veoma brzo započinjanju romanse i avanture. Iz očaja ili usamljenosti započinju fizički odnos jer im to pomaže da nastave dalje i da se oporave od neuspešne veze. Evo koji znaci ne čekaju ni minut.

shutterstock.com

Pojedini znaci Zodijaka ulaze iz veze u vezu jer ne podnose usamljenost

 

Ovan

Ovnovi su živahni po prirodi i vrlo hrabri, te ne dozvoljavaju da ih osećaj tuge preplavi, a takođe ne prezaju da se upuste u novu vezu odmah nakon raskida. Bez problema će spavati sa novim partnerom, kako bi potisnuli emocije iz prethodne veze. Pošto žive u sadašnjosti, retko će razmišljati o bivšim partnerima i vremenu koje su proveli zajedno. 

 

 

Blizanci

Nesputana priroda ovog astrološkog znaka tera ga da teži ka novim i zanimljivim događajima, pa se to često završi i nekom novom avanturom nakon raskida. Pošto su po prirodi društveni, Blizanci će se uvek truditi da uspostave nove odnose i da se reše prošlosti. Ako im je prethodna veza postala dosadna i zamarajuća, neće im biti neprijatno da započnu novu.

shutterstock.com

Neki znaci horoskopa ne čekaju ni trena nakon raskida

 

Vaga

Bez obzira na to što su se skoro rastali od svog bivšeg partnera, to ih neće sprečiti da se upuste u maženje i mnogo pažnje pored druge osobe. Slomljeno srce Vage leče tako što dozvoljavaju da ih potpuno razmazite i posvetite im se, pa čak ako to dolazi i od veze za jednu noć. Zgražava ih pomisao na usamljenost,  naročito ako je duži period u pitanju, pa su već u potrazi za nekim novim.

 

 

Strelac

Strelčevi su avanturistički i strastveni znak i generalno su voljni da krenu dalje nakon raskida, jer znju da ih tamo negde čekaju nove, bolje prilike. Retko se vraćaju bivšim partnerima i ne žale zbog raskida. Ako ste upoznali nekog ko se često upušta u veze, sada znate da je po sredi verovatno suočavanje sa gubtkom. Njihovi potezi mogu govoriti i to da se kaju što su u posvećenoj vezi ili da nisu sigurni u ono što imaju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)