Zanimljivosti PRAVI RAZLOG ZAŠTO SE VILIJAM IPAK OŽENIO KEJT: Ostavio je, žalio se na OVO - a onda je ŠOK istina isplivala 12:25
Brak i veze ŠOKANTNA ISPOVEST U PROGRAMU UŽIVO: MUŽ ME JE PREVARIO SA VIŠE OD 15 ŽENA DOK SAM BILA TRUDNA: Otkrivala je detalje sramnih afera dok je i on bio u studiju - a onda HAOS! (VIDEO) 19:10
Ispovesti VERENICA ME JE UBEDILA DA UVEDEMO TREĆU OSOBU U VEZU - ono što je nakon toga uradila me je DEVASTIRALO: Od vrele trojke do suza! 22:05
Zanimljivosti ŽENE SU GA OBOŽAVALE, A ON JE OSVOJIO NAJLEPŠU BEOGRAĐANKU - kada je mislila da su par iz snova, uhvatila ga je sa drugom na gomili! Ovako on danas izgleda! (FOTO) 12:10
Horoskop NAD SREĆOM U LJUBAVI OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA NADVILO SE CRNO NEBO: Oni raskidaju upravo sada! 09:01
Brak i veze MESEC DANA PRE VENČANJA VERENIK ME JE OSTAVIO: A onda sam saznala šta je cela njegova porodica krila od mene, uništili su me, izgubila sam sav novac! 21:25
Zanimljivosti GLUMAC GODINAMA BIO U VEZI SA ŽENOM KOLEGE, PA OŽENIO KUVARA I DOBIO DVOJE DECE: Nju je javno opljuvao i "skinuo okove" sa sebe! 18:30
Ispovesti MARIJA JE UHVATILA DEČKA U PREVARI! Kada je otkrila ko mu je nova devojka izvela ju je u grad i sočno joj pred svima uradila nešto što joj se mnogo dopalo! (FOTO) 18:10
Brak i veze TAMAN SU ZAPOČELI ZAJEDNIČKI ŽIVOT, A ONA JE REKLA - KRAJ: Ljudi je napadaju, ona tvrdi da je zgrožena i da to ne može da toleriše! 22:25
Ispovesti POSLE DEVET GODINA SAM SPAVALA SA DRUGIM MUŠKARCEM: Doživela sam nešto nezamislivo što nisam nikad pre! 22:40
VIP saveti ZA RASKID NAJLEPŠEG PARA KRIVA JE JEDNA OSOBA: Kristijano Ronaldo i Irina Šajk su PUCALI od emocija - ali onda je ona rekla nešto za njegovu MAJKU i usledio je haos! 19:50
Zanimljivosti SKANDAL U HOLIVUDU: MAŠIN GAN KELI VARAO TRUDNU MEGAN FOKS? Videla mu je šokantan sadržaj u telefonu samo nekoliko nedelja nakon što su otkrili da će dobiti bebu! 19:13