Dete POSLALI DEVOJČICU KUĆI, REKLI SU RODTELJIMA DA IMA GRIP: Očajna majka je kod kuće pretražila simptome i hitno vratila dete u bolnicu!! 07:20
Odrasli EVO KOGA JE VEDRANA RUDAN PRVO POZVALA DA MU SAOPŠTI DA IMA RAK: Mnogima ta osoba ne bi bila ni na kraj pameti u tom stanju! 18:30
Odrasli OVO SU SIMPTOMI RETKOG RAKA S KOJIM SE BORI VEDRANA RUDAN: Poznata spisateljica objavila potresnu kolumnu i saopštila: Umirem! 14:01
Odrasli OBOLEO JE OD RAKA DEBELOG CREVA, ALI TO NIJE ONO NAJGORE! Sa ljudima je želeo da podeli nešto izuzetno važno : Ovo SVI moraju da znaju! 09:40
Foto dana Kejt Midlton posetila pacijente obolele od raka i zahvalila se za podršku koju je od njih dobila tokom svoje bolesti. 15:11
Odrasli IMAM 31 GODINU I UMIREM OD RAKA, A SVE SAM UVEK RADILA "KAKO TREBA" - i zbog JEDNOG SE KAJEM! Ne ponavljajte moju grešku 15:12
Odrasli ČUVENI GLUMAC OBOLEO OD RETKOG OBLIKA RAKA: Tokom teške borbe jedna stvar mu je pala najteže, a detaljno je otkrio kako STVARNO izgleda lečenje od opake bolesti! (VIDEO) 18:45
Odrasli OTIŠAO SAM KOD LEKARA JER NISAM MOGAO DA PRESTANEM DA ŠTUCAM - rekli su mi da imam još 14 meseci života! Ovo su najteži simptomi RAKA JEDNJAKA! 10:10
Odrasli MUŠKARAC NAKON 9 GODINA HEMOTERAPIJA - SAZNAO DA NIKAD NIJE IMAO RAK: Rekli su mu da će umreti ako ne pristane na OVO 09:35
Odrasli DANAS ĆU OPERISATI CISTU, SUTRA ĆU - i postala je RAK! Gorica upozorava na "NEVIDLJIVE" simptome najopasnijeg ženskog kancera 18:15
Odrasli OD OVOG RAKA SVE SE ČEŠĆE OBOLEVA, a mnogi nisu čuli za te čudne simptome: Doktor apeluje - evo šta nikako nije normalno 12:31
Odrasli AKO VIDITE OVO NA JASTUKU POSLE SPAVANJA - hitno na pregled! U pitanju je znak RAKA i gotovo da je nepogrešiv! 13:07