Odrasli PRIMETILA SAM KVRŽICU NA VRATU I SAZNALA BOLNU ISTINU: Sestra me nikada nije ostavila, OVO ću pamtiti zauvek 07:20
Odrasli NATAŠI (41) ZA KVRGU NA TELU LEKARI SU REKLI DA NIJE NIŠTA, a sad ima 4 tumora samo u srcu! Za njenu bolest nema leka, a ovo je 6 ključnih simptoma! 06:50
Brak i veze DOK SAM BRINULA DA LI MOJ MUŽ IMA RAK, ČULA SAM 5 REČI KOJE SU MI UNIŠTILE ŽIVOT: On je ovo 35 godina krio od mene! 23:01
Odrasli KINUO SAM, UGRIZAO SE I TAKO SAZNAO SVOJU JEZIVU SUDBINU: Ima 26 godina i bolest zbog koje je ostao bez pola jezika, 1 ZNAK je zanemario! (FOTO) 18:01
Odrasli AKUPUNKTURA POMAŽE I KOD NAJJAČIH BOLOVA! Prof. Dunjić objasnio kako ova metoda deluje i kod obolelih od raka (VIDEO) 16:01
Odrasli KAKO OTKLONITI BOL BEZ KORIŠĆENJA TABLETA? U Srbiju stigli lekari koji otkrivaju nove metode lečenja uz primenu tradicionalne kineske medicine! 18:06
Horoskop RUSKA ASTROLOŠKINJA OTKRIVA: NJIH ČEKA BRUTALAN NOŽ U LEĐA! Ovim znacima nikako neće biti lako u oktobru, ali postoji način da izbegnu zle jezike! 09:01
Odrasli MLADI IMAJU DRUGAČIJE SIMPTOME RAKA DEBELOG CREVA OD STARIJIH: Važno upozorenje struke - ne zanemarujte ove promene! 08:30
Odrasli IMALA JE GROZAN SVRAB TAMO DOLE: Doktori je lečili antibioticima, a onda je usledila ŠOK dijagnoza 20:30
Zanimljivosti BRITANIJA U SUZAMA ZBOG KEJT! Svet zanemeo zbog nove fotografije voljene princeze! (FOTO) 17:42
Horoskop OKTOBAR ĆE JEDNOM ZNAKU DONETI NEOPISIVO OBILJE: Spremite se za uživanje u romantičnoj ljubavi 17:45