Brak i veze DOZVOLILA SAM MUŽU DA SPAVA SA DRUGIM ŽENAMA: Jednome se nikako nisam nadala - sada me je to koštalo braka i krova nad glavom! 18:30
Strast OVOLIKO VREMENA JE POTREBNO MUŠKARCU DA VAS IZGUSTIRA: Zbog ovoga nikako ne smete spavati sa njim u tom periodu! (VIDEO) 19:45
Horoskop NIJE IH LAKO OSVOJITI: Ova 4 horoskopska znaka se najteže zaljubljuju, ali kad zavole, vole do koske! 07:01
Test ličnosti ZNATE LI KAKO SE PONAŠATE KADA STE ZALJUBLJENI: Sve zavisi šta ste prvo ugledali na slici, ovaj test je sigurno tačan! (FOTO) 07:40
Ispovesti VEROVALA JE DA JE NAŠLA SAVRŠENOG DEČKA: "Kad mi je priznao sa koliko žena je bio intiman, srušio mi se svet" 20:54
Ispovesti ŽENE SU GA ODBIJALE NA SVAKOM KORAKU, PA JE UPOZNAO ESKORT DAMU: "To je bila ljubav na prvi pogled, a onda se desio obrt" 20:35
Ispovesti UŠLA JE U AFERU SA SUPRUGOVIM NAJBOLJIM DRUGOM: "Mislila sam da oseća što i ja, a onda mi je saopštio odluku od koje sam zanemela!" 21:00
Zanimljivosti DEČAK JE DEVOJČICI IZ VRTIĆA DONEO POKLON: Kad su njeni roditelji otvorili kutiju, samo što nisu pali u nesvest od šoka! (FOTO) 15:08
Brak i veze PRISTALA JE DA SE UDA ZA ZATVORENIKA I PRE NEGO ŠTO GA JE VIDELA: Mnogi je osuđuju, ali ona veruje da je on ljubav njenog života! (VIDEO) 21:00
Strast SA DVE ŽENE JE OTPOČEO "PRIJATELJSTVO SA POVLASTICAMA", A ONDA SE STVAR OTELA KONTROLI: "Emocije su bile zabranjene, ali ja sam se zaljubio!" 21:00
Ispovesti "ZAVRŠILI SMO U KREVETU, A ONA JE HTELA NEŠTO VIŠE!": Nakon burne noći saznao je šokantnu tajnu, a onda je devojka nestala (FOTO) 21:00
Brak i veze ANA JE IZGUBILA NADU I POGASILA APLIKACIJE ZA UPOZNAVANJE: A onda se dogodio veleobrt sudbine i ljubav je pronašla na neočekivan način! (VIDEO) 19:00