Brak i veze

DOZVOLILA SAM MUŽU DA SPAVA SA DRUGIM ŽENAMA: Jednome se nikako nisam nadala - sada me je to koštalo braka i krova nad glavom!

Suprug se u početku bunio, a onda je uradio nešto neoprostivo!

08.10.2024 18:30

DOZVOLILA SAM MUŽU DA SPAVA SA DRUGIM ŽENAMA: Jednome se nikako nisam nadala - sada me je to koštalo braka i krova nad glavom!
Printscreen-SWNSS-thesun

Laura Gejl (49) iz Džordžije, Amerike, dozvolila je suprugu da spava sa drugim ženama, zato što ona ima izvesne zdravstvene probleme, ali nije očekivala da će se on zaljubiti u jednu od njih i useliti je u njihov dom. Sada se par razvodi, a Laura se u celoj priči oseća krajnje izdano.

Ova žena je mužu dala "dozvolu" za intimnost sa drugima nakon što su njeni zdravstveni problemi, uključujući Kronovu bolest i endometriozu, učinili fizičku bliskost bolnom. Naime, ona je prošla kroz histerektomiju 2015. godine. Histerektomija predstavlja operativni zahvat u kojem se uklanjanja materica sa ili bez uklanjanja jajnika i jajovoda. Intimni odnosi su posle operacije postali gotovo nemogući, budući da su bili izuzetno bolni, a brak je počeo da trpi. 

- Moj muž je u početku bio protiv te ideje, da može da ima odnose sa drugim ženama. Međutim, kako je naš odnos postajao sve napetiji, postao je otvoreniji za tu mogućnost - istakla je ona, a o tome je pisao i The Sun.

 

 

Situacija je kulminirala kada je njen muž u decembru 2023. upoznao ženu u prodavnici kućnih ljubimaca i ubrzo počeo da se viđa sa njom. Laura je bila šokirana pošto je samo tri meseca kasnije, u martu 2024, on priznao da se zaljubio u tu ženu i predložio tzv. poliamorni odnos.

- Rekao mi je da želi da ostane u ljubavnom odnosu sa mnom, ali da želi u isto vreme da ima i romantičnu, kao i se*sualnu vezu sa njom - izjavila je Laura.

Ona je na kraju ipak nevoljno pristala, nadajući se da će to očuvati njihov brak. Ono što je počelo kao pokušaj da spase brak, završilo se potpunim slomom odnosa. Laura je odlučila da se iseli iz glavne kuće kako bi nova partnerka njenog muža mogla da se useli, dok se ona uselila u pomoćni stan u zajedničkom dvorištu. Međutim, kako je situacija eskalirala, Laura je shvatila da je njen brak došao do kraja.

Shutterstock

Mislila je da će ljubavnica biti samo faza kod supruga

Iako je njen muž obećao da će se pobrinuti za nju, ova žena se ubrzo osetila zanemareno. Par je prvobitno stvorio WhatsApp grupu kako bi održao kontakt sa Laurom, ali ubrzo su prestali da komuniciraju sa njom. Primetila je da su njen muž i njegova nova ljubavnica sve manje prisutni u njenom životu.

- Retko sam ih viđala, ali sam mogla da ih čujem kako se smeju i provode vreme zajedno. Osećala sam se potpuno isključeno. Mislim da su od početka želeli da me se reše. Boli me što sam mu dala slobodu, a on mi je to vratio tako što me isključio iz svog života - zaključila je ona.

Laura i njen muž sada prolaze kroz proces razvoda, dok i dalje žive maltene pod istim krovom. 

- Iako sam sada više ljuta nego tužna, osećam se naivno što nisam ranije videla šta će se dogoditi. Srećna sam što ću uskoro moći da se udaljim od ove situacije - izjavila je ona.

Njen muž, koji je dao izjavu za medije, priznao je da se situacija "izmakla kontroli".

- Razvio sam osećanja prema novoj ženi kroz samo nekoliko susreta. Pokušali smo da napravimo dogovor, ali Laura se osećala isključeno. Razvod je jedina opcija - istakao je on.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)