Ispovesti

VEROVALA JE DA JE NAŠLA SAVRŠENOG DEČKA: "Kad mi je priznao sa koliko žena je bio intiman, srušio mi se svet"

Šokantna ispovest posle koje više ništa neće biti isto.

04.03.2024 21:54

VEROVALA JE DA JE NAŠLA SAVRŠENOG DEČKA: "Kad mi je priznao sa koliko žena je bio intiman, srušio mi se svet"
shutterstock.com

Mnoge veze su u početku bajkovite, dok prava istina i karakter ne izbiju na videlo. Jedna 26-godišnja devojka uživala je u počecima veze sa momkom dve godine starijim, sve dok joj nije otkrio frapantan broj žena sa kojima je spavao. 

- Kada mi je dečko priznao da je imao oko 500 se*sualnih partnerki, bila sam šokirana. Znala sam da je imao burnu prošlost, ali ovo priznanje me je potpuno oborilo. Imamo 26 i 28 godina i tek smo dva meseca u vezi, a ja sam se upravo uselila kod njega. Iako se zaljubljujem, ova informacija me je ozbiljno uzdrmala. Trenutno izbegavam da spavam s njim, jer se plašim da ću biti samo još jedna u nizu - pojadala se ova devojka, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Mislila da je najzad upoznala savršenog dečka

Ova mlada žena se sada oseća nesigurno, a ujedno ne skriva i da je s vremena na vreme preplavljuje osećaj ljubomore. Dečko je, pak, ubeđuje da će učiniti sve da je uveri koliko je posvećen samo njoj, iako je u početku lagao o broju partnerki sa kojima je imao intimne odnose.

- Kada smo počeli da se viđamo, rekao mi je da je imao se*s sa više od 20 žena, ali je brzo priznao da je taj broj zapravo oko 50. Nakon toga je priznao da je imao se*s sa oko 200 žena, a jedne noći je otkrio da je taj broj zapravo oko 60 godišnje, i to od njegove 16. godine. Brzo sam izračunala da je to oko 500 partnerki. Iako je pokušao da me uveri da to ništa ne znači, insistirala sam da oboje odemo na kompletan pregled u kliniku za se*sualno zdravlje i on je pristao. Kaže da će učiniti sve da me ubedi koliko je posvećen našem odnosu. Zaista se zaljubljujem u njega, ali me njegova prošlost brine i odbija. Kako da pređem preko toga? - zapitala je ona na internet forumu.

shutterstock.com

Zapanjila se kada je čula koliko je partnerki imao

Komentari su odmah usledili.

- Početna tačka je temeljna i iskrena diskusija sa njim u kojoj ćete mu izneti svoje brige. Na osnovu onoga što ste objasnili, postoji veoma velika verovatnoća da je vaš dečko se*sualni zavisnik. 

- Imati toliko partnera sugeriše da nije u stanju da dopusti bilo kome emocionalnu bliskost. Ako nije potražio pomoć da radi na razlozima zbog kojih drži devojke na odstojanju, bilo bi dobro da radi na tome, inače će se ova tema verovatno ponovo pojaviti.

- Ako je ozbiljan u vezi sa vašom zajedničkom budućnošću, pristaće na posetu se*sualnom i bračnom terapeutu, zajedno sa vama ili samostalno. Nemoj ga olako odbacivati, možda je zaista rešio da se promeni i da se uz tebe skrasi - bili su samo neki od saveta koje je ova devojka dobila. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)