Ispovesti

MUŽ JE 10 GODINA ODBIJAO INTIMNOST: Očajna žena pristala je na sve njegove uslove, ali se ovome nije nadala! (FOTO)

Stalno je pronalazio brojne izgovore kako bi izbegao bislkost sa suprugom.

19.02.2024 21:00

MUŽ JE 10 GODINA ODBIJAO INTIMNOST: Očajna žena pristala je na sve njegove uslove, ali se ovome nije nadala! (FOTO)
Shutterstock

Pojedini parovi prolaze kroz fazu potpune zaljubljenosti i strasti koja se manifestuje kroz fantastičan se*sualni život. Shvate da su stvoreni jedno za drugo, venčaju se, a onda u braku kao da sva hemija odjednom nestane. Jedna žena je to iskusila na sopstenoj koži.

- Iako sam izgubila 28 kg, moj suprug i dalje odbija da vodi ljubav sa mnom. Nismo bili intimni već 10 godina i ja sam na kraju postala očajna. Imam 40 godina, on 42 i u braku smo već 13 godina. Naš se*sualni život je krenuo nizbrdo ubrzo nakon venčanja. Činilo se kao da je, jednom kada me je osvojio, osećao da više ne mora ulagati napor - započinje priču ova žena, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Sve je bilo idilično do venčanja

Žena navodi da je godinama pokušavala da inicira se*s, ali on ju je uvek odbijao.

- Pravdao se da je umoran, da nije raspoložen ili da je soba previše u neredu. Rekao bi aposlutno bilo šta, samo da izbegne to. To me je ostavilo da se osećam neprivlačno i bez se*sipila. Pre nekoliko godina, suočila sam se sa njim plačući, rekavši da imam potrebe i da ne mogu da shvatim zašto me ne bi dodirivao. Priznao je da, iako me voli, više me ne smatra se*sualno privlačnom, zbog viška kilograma. Od tada sam naporno radila da izgubim te kilograme i sada se osećam sjajno. Svi kažu da izgledam odlično. Smršala sam skoro 30 kg, ali to nije promenilo naš se*sualni život. Suprug i dalje neće čak ni da me poljubi. Volim ga i ne želim biti neverna, ali takođe želim normalan se*sualni život. Dobijam mnogo pažnje i ponuda sa strane. Da li treba da pristanem na neku od njih? - upitala je ona.

Shutterstock

Punih 10 godina nisu bili intimni

Komentari su ubrzo pristigli.

-  Odbijanje odnosa iznova i iznova je veoma povređujuće i potkopava samopouzdanje. Ovo nije tvoja krivica. Čini se da tvoj suprug ima problem sa se*som, bilo fizičke ili psihičke prirode, ali nije voljan da se time bavi. Umesto toga, pravi izgovore i krivi tebe. Nije fer. Nisi pristala na brak bez se*sa.

-Tvoje se*sualne potrebe su normalne i ne može očekivati da jednostavno prihvatiš njegov nedostatak interesovanja za fizičku intimnost.

- Razgovaraj sa njim iskreno. Reci mu da si na ivici neverstva ili odlaska i da želiš da to rešite zajedno, ako je moguće. Zamoli ga da ode kod doktora i predloži bračno savetovanje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)