Ispovesti

SUPRUGA GA OPTUŽILA DA JE NE VOLI I OTIŠLA: Pokušao je da je vrati, a onda je video na internetu nešto što ga je potpuno slomilo! (FOTO)

Ovaj čovek smatra da ga je njegova žena našla lažan izgovor za razvod.

07.02.2024 21:00

SUPRUGA GA OPTUŽILA DA JE NE VOLI I OTIŠLA: Pokušao je da je vrati, a onda je video na internetu nešto što ga je potpuno slomilo! (FOTO)
shutterstock.com

Često, ma koliko se trudili, mnogi ne uspevaju da očuvaju svoj brak. Iako misle da daju sve od sebe, pojedini su zatečeni situacijom kada im partner saopšti da želi razvod. Ovaj čovek se suočio upravo sa tim.

- Moj brak se raspao zato što moja supruga smatra da je ne poštujem i da joj uopšte ne pokazujem ljubav. Volim je beskrajno i ljubio bih tlo po kome hoda. Rekao bih joj šta osećam da me je pitala, ali ni ona mi ne otkriva svoja osećanja. Sve što dobijam od nje je "ostavi me na miru". Nisam bio svestan da je nesrećna. Priznajem da radim do kasno, ali to je samo zato da bismo imali dovoljno novca za sve. Često je bila u krevetu kada bih došao kući, retko kad bih je zatekao budnu - započinje svoju priču ovaj čovek, a o tome je pisao i San.

Shutterstock

Nije mogao da veruje kada mu je supruga zatražila razvod

Ma koliko se trudio, nije mogao da spreči ženu da se odseli od njega.

- Ne želim ovakav razdvojeni život porodice. Trenutno se bavimo zajedničkim roditeljstvom. Viđam decu dva puta nedeljno, dok živim kod svojih roditelja kako bih joj dao vremena i prostora. Juče sam posetio sajt za upoznavanje, ne zbog sebe, već da proverim da li je ona tamo. Ranije mi je pominjala taj sajt. Našao sam njen profil odmah i to me slomilo. Pisala je da traži dugoročnu vezu sa nekim ko nema ništa protiv toga što ona ima decu. Naša deca imaju sedam i osam godina i ne zaslužuju ovo. Pokušao sam sve, ali ako moja supruga ne želi ni da razgovara više sa mnom, kako mogu ikada da je vratim? - upitao je on za savet.

shutterstock.com

Nije mogao da veruje kada je našao svoju ženu na sajtu za upoznavanje kako traži novog partnera

Komentari su odmah usledili.

- Žao mi je što vam se ovo dešava. Morate razmisliti o tome šta vam je rekla i kako možete poboljšati vaš odnos.

- Da li ste je uzimali zdravo za gotovo? Da li ste zaboravili da joj pokažete ljubav? Da li je vaš se*sualni život mogao da se poboljša?

- Mogli biste da promenite radni raspored da biste posvetili više vremena njoj i porodici.

- Ponovo kontaktirajte suprugu i objasnite joj da idete na terapiju i da bi želeli da vam se pridruži. Bar ako vidi da preduzimate korake, shvatiće da ozbiljno želite da održite brak. Srećno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)