Ispovesti

ISPOVEST MUŠKARCA KOME FALI KOJI CENTIMETAR: Nijedna žena neće da ga pogleda, ne pomažu ni sajtovi za upoznavanje! (FOTO)

On se razveo posle 10 godina braka i kako kaže izgubio je veru u ljubav.

29.01.2024 21:00

ISPOVEST MUŠKARCA KOME FALI KOJI CENTIMETAR: Nijedna žena neće da ga pogleda, ne pomažu ni sajtovi za upoznavanje! (FOTO)
Shutterstock

Mnogi muškarci koji su niži imaju manje samopouzdanja, budući da smatraju da će se dame pre odlučiti za visoke, markantne muškarce, nego za nekog ko je niži od njih. Kroz takve muke prolazi i jedan čovek koga je supruga ostavila posle decenije braka.

- Imam 42 godina i visok sam svega 164 cm. Žena me je napustila pre godinu dana, izjavivši da više ne oseća ljubav prema meni i da želi razvod. Nakon deset godina braka, ova vest me je veoma potresla, naročito kada sam saznao da me je supruga prevarila. I dalje mi je teško da prebolim njen odlazak i još uvek je volim, iako znam da moram da nastavim dalje - započinje priču ovaj čovek, a o tome je pisao i San.

pexels.com

Žena mu samo jednog dana saopštila da ga više ne voli i da želi razvod

Ovaj čovek je istakao da je zadržao kuću u kojoj je živeo sa suprugom, otplativši joj njen deo, ima siguran posao i automobil, ali ljubav je jedino što mu nedostaje.

- Shvatam da ne izgledam baš poput glumca, ali pokušao sam da upoznam nekog na onlajn sajtovima. Međutim čim bi čule koliko sam visok žene bi me samo ignorisale ili čak blokirale. Doživeo sam i nekoliko otvorenih poniženja. Očajan sam. Spreman sam da se posvetim hobijima ili već nečemu, budući da sam svestan da nikada neću naći drugu ljubav, budući da sam ovako nizak, a i bližim se pedesetim - pojadao se on.

shutterstock.com

Od razvoda ne prestaje da očajava

Komentari su ubrzo pristigli.

- Nemate razlog da očajavate, to što ste 10 godina bili u braku, znači da ste ipak uspeli da pronađete odgovarajući ženu.

- Tačno je da je uobičajeno da muškarac bude viši od partnerke, ali to nije pravilo.

- U vašim godinama se tek cene neke druge vrednosti osim fizičkog izgleda i izbegavajte sajtove već pokušajte da neku damu upoznate na neki drugi način i to uživo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)