Brak i veze

MISICA PROMENILA LIČNI OPIS PA SE RAZVELA: Nakon luksuznog venčanja izbrisala Miroslava iz života (FOTO)

Svojim izgledom godinama privlači pažnju javnosti.

25.01.2024 13:30

MISICA PROMENILA LIČNI OPIS PA SE RAZVELA: Nakon luksuznog venčanja izbrisala Miroslava iz života (FOTO)
Foto: Instagram

Bivša hrvatska misica Eni Šukuna (33) stavila je tačku na brak sa Mirislavom Gavrilovićem. Bez velike pompe obrisala je sve fotografije iz perioda ljubavi i promenila prezime na društvenim mrežama.

Bivša misica potvrdila je da je braku sa 13 godina starijim partnerom došao kraj. Šukunda je da su njihovi postupci razvoda trenutno u toku, s mogućim kašnjenjima zbog štrajkova sudija. Par, koji se venčao u maju 2021. godine, odlučio je da se rastane, iako Šukunda nije želela da otkrije specifične razloge za razlaz. Važno je napomenuti da je nedavno očistila svoj Instagram profil od svih fotografija sa bivšim suprugom

- Istina je, razvela sam se. Zapravo još smo u procesu razvoda i ne znam koliko će to još dugo trajati - potvrdila je lepotica za Večernji list.

Foto: Instagram

Ivana je potvrdila krah ljubavi sa Mirislavom

Svadba iz bajke i naknadne promene

Godine 2017.  Eni Šukunda je bila krunisana kao Mis Supranacional Hrvatske, a samo godinu dana nakon veridbe, izgovorila je zavete sa Miroslavom Gavrilovićem. Emotivna svadbena ceremonija, koja je izazvala suze radosti kod para, bila je široko pokrivena medijima. Novopečeni supružnici nisu štedeli, navodno su potrošili preko dve hiljade evra na Šukundinu venčanicu. Nakon venčanja, krenuli su na romantično medeni mesec u Dubai, u pratnji Gavrilovićevo troje dece iz prethodnog braka.

Javna ličnost i transformacijske operacije

Eni Šukunda je privukla značajnu pažnju javnosti tokom izbora Mis Supranacional Zagrebačke županije, na kojem se pojavila nakon estetskih zahvata u Turskoj. Otvoreno je podelila video iz turske klinike, prikazujući svoju "mačkastu" transformaciju, smanjenje nosa, povećanje usana i uvećanje grudi. Govoreći o svojim operacijama, istakla je da su bile usmerene na vraćanje njenih mladolikih crta lica, koje su bile narušene faktorima poput pušenja, teškog šminke i životnih izbora. Takođe, istakla je svoje zadovoljstvo prirodnim izgledom nakon operacija, pripisujući operacijama ispravljanje devijacije nosnog septuma i izražavajući zadovoljstvo rezultatima.

Foto: Instagram

Delovalo je kao da će njihova ljubav zauvek trajati

Podrška i odsustvo dece u braku

Iako je bila u braku sa Miroslavom Gavrilovićem, nisu imali zajedničke dece. Ipak, dobila je nepokolebljivu podršku svog supruga u vezi sa kozmetičkim poboljšanjima. Važno je napomenuti da je Gavrilović podržavao i stajao uz nju tokom estetskih intervencija, što odražava međusobno razumevanje u njihovom odnosu.


Eni Šukunda je put od proslavljene misice do razvedene žene obeležio lične i javne transformacije, ističući složenost odnosa i pritiske održavanja javne slike u modernom dobu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)