Zanimljivosti

"SPREMNA SAM DA BUDEM BAKA, A NE MAJKA": Vergara otkrila detalje razvoda sa holivudskim zavodnikom (FOTO)

Nepomirljive razlike su bile među njima.

24.01.2024 16:14

"SPREMNA SAM DA BUDEM BAKA, A NE MAJKA": Vergara otkrila detalje razvoda sa holivudskim zavodnikom (FOTO)
Foto: Shutterstock

Glumica Sofija Vergara nedavno je otkrila detalje o svom rastanku sa suprugom Džoom Manganijelom. U intervjuu za španski list El País, zvezda serije "Griselda" otkrila je da su se ona i Manganiello razilazili oko pitanja proširenja porodice. Prema rečima Vergare, razvod je nastao zbog nesuglasica oko želje za potomstvom, kako prenosi magazin People.

Foto: Tanjug/AP

Sofija Vergara važi za jednu od najpoželjnijih glumica današnjice

- Moje brak se raspao jer je moj suprug bio mlađi, on je želeo decu, a ja nisam želela da budem stara majka. Mislim da nije fer prema detetu. Poštujem sve one koji se odluče za to, ali to više nije za mene - rekla je zavodljiva glumica Vergara, koja ima 51 godinu, majka je odraslog sina Manola, kog deli sa svojim bivšim suprugom, dok je Manganijelo star 47 godina.

Glumica je istakla da je spremna da zakorači u sledeću fazu svog života.

- Imala sam sina sa 19 godina, koji sada ima 32, i spremna sam da budem baka, a ne majka. Dakle, ako se pojavi ljubav, ona mora da dođe sa svojom decom - dodaja je.

instagram-manologonzalezvergara

Sofija Vergara ima odraslog sina

Novi početak za Sofiju Vergaru

Sofija Vergara je izjavila da je spremna za novu fazu svog života. Nakon razvoda od Džoa Manganiela, glumica je naglasila da je spremna za nove izazove. "Imala sam sina sa 19 godina, koji sada ima 32, i spremna sam da budem baka, a ne majka", istakla je. "Tako da, ako se pojavi ljubav, ona mora da dođe sa svojom decom." Ova izjava jasno pokazuje da je Sofija spremna da prihvati nove uloge i odnose u svom životu.

Sofija Vergara o novoj ulozi u seriji "Griselda"

Pored privatnih izazova, Sofija Vergara je spremna da se posveti i novim profesionalnim poduhvatima. Glumica će uskoro biti viđena u ulozi naslovne junakinje serije "Griselda", koja prati priču ženskog narko-bosa Griselde Blanco. Serija će biti dostupna za gledanje na Netflix platformi od četvrtka. Ova uloga predstavlja novi izazov za Vergaru i priliku da pokaže svoj glumački talenat u ulozi snažne i kompleksne ženske ličnosti.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)