Zanimljivosti

MARIJANA MATEUS JE UVEK NASMEJANA: Samo malobrojni znaju da se iza njenog osmeha krije tužna priča o porodičnoj tragediji! (FOTO)

Svaki februar podseća poznatu dizajnerku na gubitak koji nikad nije prebolela.

17.01.2024 18:01

MARIJANA MATEUS JE UVEK NASMEJANA: Samo malobrojni znaju da se iza njenog osmeha krije tužna priča o porodičnoj tragediji! (FOTO)
instagram.com/marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus (52) bivša žena biznismena Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalskog asa Lotera Mateusa mami poglede gde god da se pojavi. Nekada je u centru pažnje zbog svog stila, nekada zbog izjava, a neretko i zbog nekretnina koje poseduje u različitim krajevima sveta. Naime ova uspešna žena živi na više destinacija. Tako je živela u Austriji i Americi, a dosta vremena provodi u Budimpešti, Londonu, Frankfurtu i Beogradu. Moglo bi se reći da je minule godine čak najveći deo vremena provodila u Londonu

Možda Marijana deluje kao neko ko je ostvaren na svim životnim poljima. Imala je iza sebe dva braka sa dva veoma uspešna muškarca, dok iz ljubavi sa Kostićem ima i troje dece na koje je veoma ponosna. Uz to je dizajnerka garderobe koja uživa u svetskom džetsetu i uspešno stiže na sva prestižna dešavanja. Često ističe kako je zahvalna i na velikom broju iskrenih prijateljstava koje je stekla. Ipak najbliža je bila sa sestrom Jasminom Opačić koja je tragično nastradala pre osam godina.

instagram.com/marijanamateus

Marijana Mateus sa sestrom Jasminom Opačić

Mateusova je poznata po svom osmehu koji ne skida sa lica, ali istina je da je on tek bleda kopija osmeha koji je imala u društvu voljene sestre. Marijana ima rođenog brata, dok joj je Jasmina bila sestra od tetke, tačnije njihove majke su bile rođene sestre, pa joj je tako Jasmina bila najbliža sestra. 

- Jasmina mi je sestra od tetke, ali smo zajedno odrasle i mnogo smo se volele. Moja i njena mama su rođene sestre. Ovo su jako teški trenuci u životu i trebaće mi dugo vremena da dođem sebi od šoka koji me je snašao - ispričala je Mateusova nakon tragičnog gubitka sestre. 

youtube/printscreen

Pravi osmeh sa lica nestao joj je pre 8 godina

Jasmina je stradala pre osam godina zajedno sa suprugom Nenadom ispred zgrade u Novom Sadu u kojoj su imali stan. Marijana se tog februara 2015. godine upravo vratila u Beograd iz Ženeve, gde je provela praznike, kada ju je sačekala tužna vest.

-  Ovo je zaista težak trenutak za celu porodicu. Svi smo ovo veoma teško podneli. Molim vas da me razumete, sad mi je potreban mir i meni i celoj porodici - izjavila je tada Marijana za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)