Zanimljivosti

ASTROLOŠKINJA GORDANA DRAGIŠIĆ OTKRIVA DA LI SE OVIM LEPOTICAMA SMEŠI NOVI BRAK U 2024. GODINI: Evo šta očekuje Marijanu Mateus, Natašu Bekvalac i Katarinu Ostojić (FOTO)

Evo da li će najpoznatije VIP dame ponovo stati na ludi kamen tokom narednih 365 dana.

30.12.2023 09:02

ASTROLOŠKINJA GORDANA DRAGIŠIĆ OTKRIVA DA LI SE OVIM LEPOTICAMA SMEŠI NOVI BRAK U 2024. GODINI: Evo šta očekuje Marijanu Mateus, Natašu Bekvalac i Katarinu Ostojić (FOTO)
ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić

Astrološkinja Gordana Dragišić specijalno za čitaoce Srećne Republike otkrila je predviđanja na ljubavnoj sceni najpoznatijih dama koje su imale najveći broj brakova. Dizajnerka Marijana Mateus i pevačice Nataša Bekvalac i Katarina Ostojić su dame koje su poznate po brojnim ljubavima, a interesantno je da su sve tri rođene istog meseca.

- Sve tri su rođene u septembru, to je mesec gde dominira broj 9 . Ovaj broj predstavlja planetu Uran koja nikako ne daje stabilan brak. Tačnije Uran daje vatru, svađu, probleme i nemire. Ako bismo gledali kada će rat, e to je broj 9 - ističe Dragišićeva.

YouTube/Printscreen

Astrološkinja Gordana Dragišić

1. Marijana Mateus 27. septembar 1971. 

Dizajnerka Marijana Mateus (52) iza sebe ima dva braka sa moćnim muškarcima, Miodragom Kostićem i Lotarom Mateusom. Marijana je sa samo 19 godina stupila u brak sa biznismenom Miodragom Kostićem Koletom. Oni su u braku bili od 1990. do 1999. godine, tokom kog su dobili troje dece, ćerke Dajanu i Anđelu i sina Aleksandra. Za Lotara Mateusa, nekadašnjeg nemačkog fudbalera, a tadašnjeg trenera FK "Partizan" udala se 2003. godine, a razvod je usledio šest godina kasnije.

- Kod Marijane Mateus imamo unakrsnu dominaciju broja 9. Žena koja bi bila najsrećnija da je sama. Nosi veliko proketstvo (karmu) sa očeve strane. Tako da to ne može dati skladan i miran brak, što se i pokazalo. Za posao je pravi “mag”, ali za ljubav ne. Njoj ljubav predstoji tek negde u šestoj ili sedmoj deceniji. Pa bi se moglo reći da će joj ova 2024. godina doneti neku stabilniju ljubavnu priču - istakla je Dragišićeva.

Instagram-marijanamateus

Marijana Mateus

2. Nataša Bekvalac 25. septembar 1980.

Pevačica Nataša Bekvalac (43) iza sebe ima tri braka, sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, sa kojim ima ćerku Hanu, bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem i IT stručnjakom Lukom Lazukićem, s kojim je dobila ćerku Katju. Brakovi joj nisu uspeli jer nije želela da trpe njena deca, a potom ni ona. Imala je hrabrosti da kaže "ne " onda kada je za to bilo vreme. 

- Nata im loše aspekte za brak. Jer “sve što se potpiše ne može da traje”, u njenom slučaju. Tako da je najbolje za nju da ne potpisuje nikakvu papirologiju. Ona je žena satkana od emocije i ljubavi. Ume da pruži sve što je potrebno za dom i porodicu, ali samo bez pairologije. Naredna 2024. je ljubavna godina za Natašu - zaključila je Dragišićeva.

Aleksandar Nalbantjan

Nataša Bekvalac

3. Katarija Ostojić, 11. septembar 1983. 

Pevačica Katarina Ostojić Kaja (40) je u prvi brak sa Nikolom Dragojlovićem ušla sa 19 godina, pošto je ostala trudna. Samo šest meseci nakon rođenja ćerkice Kaja je raskinula ovu vezu. Drugi brak usledio je kada je imala 26 godina i trajao je dve godine. Njen tadašnji muž bio je košarkaš Uroš Duvnjak. Treći put pevačica je bila u braku sa muzičarom Džuniorom Džekom. Venčanje je održano u Briselu 2014. godine, u intimnoj atmosferi. Njih dvoje su bili pet godina u braku. 

- Jedna preemotivna žena, ali žena koja donosi sreću više drugima nego samoj sebi. Njen pravi emotivni život kreće tek od njene 47. godine. Nastupajuća 2024. godina daje tek neke nove početke. Međutim, sve to kod nje ide korak po korak - zaključila je Dragišićeva. 

foto:Vladimir Lukic

Katarina Ostojić

BONUS VIDEO:

Komentari (0)