Zanimljivosti

MARIJANA MATEUS PODIGLA TEMPERATURU DO USIJANJA U MINIJATURNOJ HALJINI: Torbicom pokrila intimu, muškarci gledaju u šoku i ne trepću! (FOTO)

Među brojnim komplimentima našli su se i oni koji su joj poručili da nešto pojede jer je premršava.

12.12.2023 13:00

MARIJANA MATEUS PODIGLA TEMPERATURU DO USIJANJA U MINIJATURNOJ HALJINI: Torbicom pokrila intimu, muškarci gledaju u šoku i ne trepću! (FOTO)
Instagram-marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus (52) bivša žena biznismena Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalskog asa Lotera Mateusa šokirala je svoje pratioce na društvenim mrežama. Ona je objavila set golišavih fotografija iz provoda u Londonu. Atraktivna plavuša nosi sve kraće i kraće haljine, ali kako se čini ovog puta je preterala i pojavila se u toaleti koja jedva da je pokrivala intimne delove njenog tela. 

Marijana je ovog puta obukla minijaturnu belu haljinu neobičnog dezena. Desna strana ove neobične toalete ukražena je crnom čipkom a haljina je toliko kratka da je jedva dosezala do njenog međunožja zbog čega je dizajnerka držala malu, crnu torbicu kako bi pokrila intimu. 

Instagram-marijanamateus

Marijana Mateus u Londonu

Iako je zagazila u šesti deceniju ona se ne libi da nosi haljinice koje se ne bi usudile da obuku ni duplo mlađe devojke. Iako je zima posebno u Lodonu gde ona boravi u poslednje vreme Marijana je i ovu haljinicu ponela na bose noge uz, naravno, salonke sa vrtoglavom visokim potpeticama. 

Uz provokativne fotografije ona je u postu imala poruku za sve svoje pratioce.

- Nastavite da se smejete, nastavite da blistate - istakla je Mateusova uz fotografije.

 

 

Objava je u rekornom roku dobila više od 2.000 sviđanja, a usledila je salva pohvala za izgled. Tek nekolicini pratilaca se jedino nije dopala činjenica da je Marijana mršavija nego ikad.

- Rođena lepotica.

- Boginja lepote.

- Marijana devojčica.

- Ove klinke ne mogu ni da joj priđu.

- Izgledaš kao da ti je i dalje 16 godina.

- E ovako treba da izgledaju žene!

- Nijedna devojka, a ni klinka ti nije ravna, to je vredno poštovanja!

- Zategnuta i fotošopirana do maksimuma!

- Mislim da treba da pojaščaš ishranu. Kad si ovoliko mršava na fotografijama, samo mogu da zamislil koliko si tek mršava uživo, to su onda samo kost i koža, a to nije ni zdravo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)