Zanimljivosti

MARIJANA MATEUS NA IZVOLTE U KORSETU: Zbog bujnih grudi ne sme ni da kine jer bi se sve otrglo kontroli! (FOTO)

Dizajnerka ne prestaje da objavljuje provokativne fotografije, a bračne ponude dobija na srpskom, engleskom i nemačkom jeziku.

03.11.2023 13:01

MARIJANA MATEUS NA IZVOLTE U KORSETU: Zbog bujnih grudi ne sme ni da kine jer bi se sve otrglo kontroli! (FOTO)
Instagram-marijanamateus

Bivša žena biznismena Miodraga Kostića kao i bivšeg nemačkog fudbalera Lotara Mateusa, kreatorka Marijana Mateus (51) ne prestaje da objavljuje provokativne fotografije na društvenih mreža. Svaka nova objava je sve izazovnija, a ovoga puta slikala se u korsetu sa dubokim dekolte, pa su njene grudi bile u prvom planu.  

Dizajnerka je odabrala crnu Šanel kombinaciju sa korset haljinom u kojoj su joj grudi kipele na sve strane. Činilo se da ne sme da diše ili ne daj bože kine u ovom korseti inače bi joj se grudi otele kontroli. Marijana se opredeila za jaču šminku pa je posebno istakla oči, a dugu kosu pustila je da opušteno pada u talasima. Minđuše u obliku zvezde su takođe bile upečatljive, a primetno je da je dizajnerka celu kombinaciju zaokružila crnim martinkama na perlanje koje su imale manju sportsku štiklu.

 

Ovom izazovnom kombinacijom dizajnerka je zapalila društvene mreže, a mnogim muškarcima su pale vilice. Mnogi su priznali da ne znaju u šta pre da gledaju. Korset haljina nije imala nikakve bretele pa su do izražaja došla i dizajnerkina gola ramena, a pojedini su se pitali i kako uopšte diše u toliko pripijenom korsetu koji je istakao njeno bujno poprsje.

- Neverovatnom ručku nikad kraja - kratko je napisala ona u opisu objave.

Instagram-marijanamateus

Marijana Mateus u korsetu od koga zastaje dah

Usledili su brojni komentari pa čak i bračne ponude na srpskom, engleskom i nemačkom jeziku.

- Maki i dalje si najlepša i najzgodnija žena, svaka čast. Ne mogu ti prići ove balavice i mlađe žene, još dugo, dugo...

- Boginja lepote.

- Devojčica!

- Najlepša žena u univerzumu.

- Perfektna dama, moje poštovanje.

- Volim da te volim.

- Ulepšavaš mi dane - bili su samo neki od komentara na dizajnerkinu pojavu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)