Zanimljivosti

SLOBODA MIĆALOVIĆ POKAZALA BUJNO POPRSJE U SATENU: Dekolte rasplamsao maštu, ovakvu je još nismo videli (FOTO)

Popularna glumica najavila početak nove pozorišne sezone u veoma atraktivnom izdanju.

15.10.2023 17:00

SLOBODA MIĆALOVIĆ POKAZALA BUJNO POPRSJE U SATENU: Dekolte rasplamsao maštu, ovakvu je još nismo videli (FOTO)
Ettore Ferrari/ANSA via AP)

Glumica Sloboda Mićalović (42) važi za jednu od najlepših domaćih glumica, a mnogi je nazivaju i srpskom Monikom Beluči. Zbog neosporne lepote i glumačkog talenta, mnogima je postala uzor i neko kome se dive. Fanovi je posebno vole zbog njene prirodne lepote, budući da je ona jedna od retkih dama koja nije podlegla svetskim trendovima ulepšavanja uz pomoć estetskih korekcija.

Sloboda je nedavno objavila fotografiju koja je u trenu dobila više od 7.000 sviđanja. Njeni pratioci kojih ima 411.000 bili su oduševljeni objavom, budući da glumica nije neko ko svakodnevno prosleđuje sadržaje po društvenim mrežama. Mićalovićeva je na fotografiji bila u jarko-narandžastoj bluzi sa karnerima koja je delovala kao deo programa za spavanje, a detalj koji je mnogima privukao pažnju bio je njen dekolte. Naime, Sloboda je možda zagazila u petu deceniju, ali krasi je lepota i vitko telo, dok je ovoga puta sva pažnja bila usmerena ka njeninm bujnim grudima. Primetno je da je glumica imala frizuru u vidu lokni i diskretnu šminku koja je samo istakla njenu lepotu.

- I počela je nova sezona - napisala je Mićalovićeva, dok je u haštagu istakla Jugoslovensko dramsko pozorište i predstavu Pučina.

 

Pratioci su sa oduševljenjem reagovali na omiljenu glumicu u ovom izdanju, a komplimenti su usledili prvo od sestre Dragane Mićalović, kao i glumice Milene Vasić.

- Prelepa kao i uvek, vraća se na daske koje život znače.

- Nekome je dovoljno samo da izađe na scenu i predstava bude ne lepa, već prelepa.

- Neverovatna si!

- Najlepša Srpkinja.

- San snova!

- Prava stvar!

 

Nije retkost da glumica objavi i fotografije na kojima je bez trunke šminke, a mnogi smatraju da bi upravo Sloboda trebalo da bude uzor mnogim mladim ženama, pre svega jer je prorodna lepotica i velika dama. 

- Lepota uvek nađe put, budi zvezda vodilja mladim devojkama, pokaži im da se može i bez plastike.

- Prirodna Sloboda, najveći ponos Srbije!

- Njeno lice je poruka za sve žene! Prirodna i prelepa!

- Dama nad damama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)