Zanimljivosti

OVAJ DETALJ O MARIJI VELJKOVIĆ NIKO NIJE ZNAO: Voditeljka fotografijom otkrila zanimljivu informaciju o svom poreklu, ko bi rekao? (FOTO)

Komentari fanova samo se nižu ispod ove njene objave.

06.10.2023 17:00

OVAJ DETALJ O MARIJI VELJKOVIĆ NIKO NIJE ZNAO: Voditeljka fotografijom otkrila zanimljivu informaciju o svom poreklu, ko bi rekao? (FOTO)
Instagram.com/MarijaVeljkovic

Voditeljka Marija Veljković (42) ne prestaje da privlači pažnju gde god da se pojavi. Ona je glavni “krivac” što je emisija Javnog servisa “Srcem kroz ravnicu” rado gledana. Veljkovićeva zaista voli svoj posao, a nije tajna da ona posebno zablista kada se snimanja odvijaju blizu njenog rodnog kraja, a tako je bilo i ovaj put. Marija je tako nedavno objavila fotografiju iz knjaževačkog okruga, a u opisu je kratko napisla “Rodni kraj”. Voditeljka je vidno uživala u čaši vina, a izgleda da je stigla da usput ubere i poljsko cveće dok je sedela na terasi a iza nje se prostirao bajkovit krajolik.

Ona je ponela belu haljinu na bretele koja je imala srcolik izrez u predelu dekoltea, a dosezala je do kolena. Ovakva haljina nosiva je i uz elegantne visoke potpetice, jednako kao i uz čizme ili patike, a Veljkovićeva ju je ponela uz bele patike u kojima joj je najudobnije tokom snimanja. Kako bi razbila monotoniju bele boje, a možda i dočara neke od morskih boja koje joj uvek nedostaju, Marija je oko vrata ponela i tirkiznu ešarpu. Od šminke je bio upečatljiv crveni karmin, a šarmantna voditeljka je zagonetno sakrila pogled iza naočara za sunce koja su imala okvir koji podseća na leptira. 

Malo je reći da je njenih 65.000 pratilaca dočekalo ovakvu objavu uz salvu pohvala za voditeljkih izgled.

- Ništa lepše skorije nisam video!

- Nema ništa bez rodnog kraja.

- Prelep Knjaževac, a Marija još lepša!

- Odakle si sele?!

- Ona baš ume sve da uklopi!

- Prelepa žena.

- Da li je Mare devojka sa sela - našla se nekolicina komentara koji nisu znali da je Marija zapravo rođena u Zaječaru. 

Podsećamo da se Veljkovićeva pre dve godine razvela od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece. Ona je rešila da stvar uzme u svoje ruke, pa se sa mališanima vratila u svoj devojački stan, a nedugo potom našla je i srodnu dušu. Ona je tako više od godinu dana srećna i zaljubljena u glumca Rastka Jankovića. Zaljubljeni par od prvog dana svoju veliku ljubav nije krio, retko se i razdvajaju, tek onoliko koliko moraju zbog Rastkovih poslovnih obaveza i Marijinih snimanja emisije. Zaljubljeni golupčići su deo odmora zajedno proveli u Grčkoj i to na Halkidikiju.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)