Zanimljivosti

"BIO BI PONOSAN DA ZNAŠ DA SAM OVDE DOŠLA, NEDOSTAJEŠ MI": Marija Veljković poslala poruku koja kida srce i dušu (FOTO)

Lepa voditeljka ne krije tugu nakon posete selu za koju je vezuju brojne uspomene.

28.09.2023 18:00

"BIO BI PONOSAN DA ZNAŠ DA SAM OVDE DOŠLA, NEDOSTAJEŠ MI": Marija Veljković poslala poruku koja kida srce i dušu (FOTO)
ATA images

Voditeljka Marija Veljković (42) ne prestaje da privlači pažnju gde god da se pojavi. Ona se pre nepune dve godine razvela od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece. Već više od godinu dana je srećna i zaljubljena u glumca Rastka Jankovića s kojim je u romansi. Ipak, kako je priznala nedostaje joj jedan nekada veoma važan muškarac u njenom životu njen otac. On je bio čuveni ortoped i primarijus dr Mirko Veljković koji je preminuo početkom februara.

Veljkovićeva je zbog snimanje emisije “Srcem kroz ravnicu” posetila selo Donju Kamenicu. Na svim fotografijama je vidno zamišljena, dok miriše ubrano cveće i priseća se očinske figure. Nosila je retro belo haljinu sa crnim tufnama uz svedenu šmniku izgledala je kao da pripada nekom drugom vremenu. Jedini moderni detalj bila je srebrna tašna koju je Marija ponela oko struka i bele patike.

- Bio bi ponosan da znaš da sam došla ovde. Nedostaješ mi - napisala je Veljkovićeva uz srce i tužni smajlić.

 

Njenih 64.000 pratilaca u trenu je shvatilo da su ove reči upućene njenom pokojnom ocu, pa su mnogi pokušali da uteše Mariju i da se prisete kakav je to čovek bio.

Tvoj otac je svakako ponosan na tebe, da si živa i zdrava, možda bi mu bilo milo što si obišla to mesto.

- Rado ga se sećam. Za mene je bio dobar čovek.

- Kako je samo lepa fotografija, a Mare zrači!

- Koliko si romantična ovde.

- Bio je mnogo dobar doktor. Nek mu je večna slava.

- Kad pogledaš u nebo, tu je negde, posmatra i ponosan je na tebe.

- Predivno selo, predivni ljudi, bili i biće zauvek.

- Ah, kakav bajkovit ambijent, uživajte širom Srbije i dalje! - bili su samo neki od komentara na post poznate voditeljke.

Poznato je da je voditeljka rodom iz Zaječara, a izgleda da je sa ocem rado posećivala ovo bajkovito mesto, koje pripada opštini Knjaževac i Zaječarskom okrugu. Poseta kući koja izgleda poput malog dvorca iz bajke okruženog cevćem izgleda da je podstakla more uspomene i lavinu emocija kod Marije, pa se setno prisetila voljenog oca.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Rođo palačinak

28.09.2023 19:47

Ovoj bi najboljije stojalo da se slika bez odeće ili gaća samo prirodno

mikele.architect

29.09.2023 01:24

Koja lažna patetika!Marija voli samo sebe i ogledalo u koje se ogleda 1000 puta na dan jer je umislila da je riba i po a nije ni "frtalj".

Lora

29.09.2023 20:24

Žena ima ozbiljne probleme u glavi a trudi se da to sakrije. Toliko je opterećena fizičkim izgledom da se konstantno bavi time, i uporno priča da je debela a i ružna. Ona sama ne veruje u sebe. Nianjava,dosadna, antipatična, bez stila i ukusa. A da, ok je da je hvale, to je onda "iskreno" ?!