Zanimljivosti

MARIJA VELJKOVIĆ SE RAZGOLITILA: Šarmantna voditeljka u nikad smelijem izdanju, ovakvu je još nismo videli (FOTO)

Počastila fanove objavom sa mora pa usledila salva pohvala za izgled.

06.09.2023 19:00

MARIJA VELJKOVIĆ SE RAZGOLITILA: Šarmantna voditeljka u nikad smelijem izdanju, ovakvu je još nismo videli (FOTO)
ATAImages

Voditeljka Marija Veljković (42) ne prestaje da privlači pažnju gde god se pojavi. Ona se pre nepune dve godine razvela od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece, a tokom prethodnog leta potvrdila je vezu sa glumcem Rastkom JankovićemVoditeljka je već bila na letovanju u Grčkoj sa decom, a izgleda da joj mora nikad nije dosta. Ona je tako objavila fotografiju koja je otrkila da je ponovo u ovoj  mediteranskoj državi i to je opet na Halkidikiju. 

Marija se odlučila za kombinovanje pink roze i jarko crvene boje, što je posebno popularno poslednjih godina među modnim stilistima. Majica je dugih rukava i u vidu topa je, a upravo ona otrkila je ravan stomak zgodne voditeljke. Na ovom stomaku bi joj pozavidele i mnoge dame, a bitna činjenica je da Veljkovićeva vitko telo ima i posle čak troje dece.

Voditeljka je dnevni stajling upotpunila maramom kojom je obavila kosu, dok je pogled sakrila iza velikih naočara za sunce. Objava je naišla na veliki broj pozitivnih reakcija i pohvala za izgled, a njen Instagram nalog bio je preplavljen srcima.

Marija i njen izabarnik Rastko se nisu razdvajali od početka veze, međutim, početkom leta voditeljka je otišla na letovanje u Grčku, a partner joj se zbog poslovnih obaveza nije pridružio. Ona se nije libila da sa plaže objavljuje storije u kojima se obraćala svojoj jačoj polovini i to uglavnom u periodu ispijanja prve jutarnje kafe.

 

- Nedostaje mi moja ljubav da podelimo kafu - napisla bi ona u trenucima nostalgije za Rastkom.

Izgleda da joj Janković i ovaj put nedostaje, budući da je upravo uz ovu fotografiju sa mora Marija napisla sledeće.

- To se zove ljubav, to smo ti i ja - pretpostavlja se da je voditeljka ponovo ovo poručila voljenom.

Veljkovića je medijima priznala da joj se oduvek sviđalo kako Rastko izgleda, ali ju je njegovo "čisto srce " osvojilo.

Do izražaja dolaze njegove divne osobine, pre svega što je častan, pošten, pravo srce, ali činjenica je da sam 20 godina tvrdila da je najlepši. Naravno, nikada to nisam pričala u intervjuima, jer nije pametno pominjati ljude odavde koji mogu to da pročitaju - priznala je svojevremo Veljkovićeva za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

јеремија

25.03.2024 12:00

јао лепотица...па на тату ;) кад се нацери са овим устима кармин јој на минђушама остаје