Zanimljivosti

POPULARNA VODITELJKA POKAZALA SVE ATRIBUTE U PAR SEKUNDI SNIMKA: Izazovni kadrovi Aleksandre Jeftanović kakve još nismo videli (VIDEO)

Samo jednim snimkom šarmantna crnka uspela je da podigne temperaturu do usijanja.

05.09.2023 11:00

POPULARNA VODITELJKA POKAZALA SVE ATRIBUTE U PAR SEKUNDI SNIMKA: Izazovni kadrovi Aleksandre Jeftanović kakve još nismo videli (VIDEO)
ATAImages

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (47) bila je jedno od najzapaženijih lica Pink televizije. Najveću popularnost stekla je vodeći emisiju zabavnog formata "City", a mnogi se sećaju početaka rijalitija, kada je upravo ona vodila neke od prvih sezona "Farme". Aleksandra i posle toliko godina izgleda podjednako dobro i dalje važi za jednu od najlepših voditeljki, dok mnogi hvale njeno vitko telo.

Šarmantna voditeljka je dokazala da i krajem četrdesetih i posle dvoje dece ima telo na kojem bi joj pozavidele mnoge dame. Voditeljka je pokazala da ne izgleda dobro samo u elegantnim haljinama i na štiklama, već i na plaži, u kupaćem i bez trunke šminke. 

Aleksandra voli leto i more i uvek se teškog srca oprašta od njega. Poslednje letnje dane ona provodi u Italiji odakle 45.000 svojih pratilaca redovno počasti objavama sa odmora. Ovoga puta to je voditeljka je objavila snimak u jednodelnom kupaćem kostimu unikatnog kroja. Aleksandra je pustila dugu, gustu crnu kosu da joj opušteno pada, smešeći se u kameru koja ju je snimala i kada se okrenula i ušetala u more pokazavši sve atribute kojima raspolaže krajem pete decenije.

- Nije kraj - setno je napisla ona opraštajući se od leta, Italije i odmora za ovu godinu.

Njeni pratioci nisu ostali imuni na ovu njenu objavu, a uporedili su je sa još jednom voditeljkom, koja po mnogima deli tron sa Aleksandrom.

- Najlepša voditeljka u prirodnom izdanju, pored Dragane Kosjerine.

- Prosto ne znam šta da kažem o tvom izgledu, toliko je savršen da nemam reči kojima bih to mogao da opišem.

- Zgodnica!

- Prelepa žena.

- Uvek stilizovana i bez mane!

- Savršena.

- Retko zgodna.

Podsećamo, Aleksandra je u srećnom braku sa advokatom Aleksandrom Švrakom sa kojim ima dvoje dece koje je dobila na pragu četresedetih. Tako je sa 39 godina postala ponosna mama devojčice Ane, dok je u 40. godini na svet donela dečaka Aleksu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)