Zanimljivosti

SVI SU GLEDALI U DEKOLTE DRAGANE MIĆALOVIĆ ZBOG JEDNOG DETALJA: Glumica rasplamsala maštu muškarcima(FOTO+VIDEO)

Poznata dama pojavila se u egzotičnoj kreaciji na filmskom festivalu u Vrnjačkoj Banji i sve zasenila.

17.08.2023 11:02

SVI SU GLEDALI U DEKOLTE DRAGANE MIĆALOVIĆ ZBOG JEDNOG DETALJA: Glumica rasplamsala maštu muškarcima(FOTO+VIDEO)
ATAImages

Glumica Dragana Mićalović (32) pokupila je simpatije gledalaca igrajući u brojnim domaćim serijama. Možda je u početku javnosti bila interesantna kao mlađa sestra poznate glumice Slobode Mićalović, ali gluma i lepota, kao i gracioznost su je ubrzo izdvojili kako od Slobode, tako i iz mase drugih glumica

Dragana je posebno zablistala povodom 47. Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji. Mnogi gledaju lepo glumičino lice na malim ekranima, pa nisu ni primetili da se Mićalovićeva tek sada ostvarila kao filmska glumica, dok je do sada redovno bila angažovana po serijama i pozorišnim predstavama. Budući da je bila njena prva filmska premijera i to na festivalu, Mićalovićeva je rešila da se pojavi u velikom stilu, a svojom pojavom ostavila je sve bez teksta.

 

 

Glumica je zablistala u jarko žutoj toaleti koja je imala istaknut dekolte koji se spajao sa donjim delom haljine koja je išla do zemlje. Kreacija je imala i duge oversajz rukave koji su krojem zaličali na one od košulje. Cela haljina imala je dubok šlic na desnom boku, tako da su u prvom planu bile zgodne duge noge lepe glumice. Ona je stajling upotpunila velikim retro minđušama koje su bile iste nijanse žute boje kao i haljina, dok je izbor obuće pao na zlatne sandale visokih potpetica. 

 Ona se u opisu fotografija sa festivala redno zahvalila svima koji su doprineli da ona te večeri zablista u punom sjaju, a komentari nisu izostali. Objava je u rekordnom roku na Instagramu dostigla 13.000 sviđanja, gde je prati 335.000 ljudi.

 

 

- Moja prva filmska premijera na festivalu - kratko je napisala ona.

- Rekla si da je 2023. tvoja godina i tako i jeste. Prva filmska uloga i prvi put, kako kažeš, izlaziš na binu kao glumica koja će se pokloniti publici nakon filma. Ti si primer da se snovi ostvaruju, pa će tako biti i još crvenih tepiha, naklona i osmeha posle njih.

- Zvezda večeri, a biće toga još mnogo, ovo je tek početak!

- Dete drago, podsećaš me na Oliveru Katarinu, ona je prava dama, oličenje lepote, elegancije i gracioznosti. Dušo ti to sve imaš. Želim ti od srca puno sreće i uspeha u životu i daljem radu.

- Sve lepo, elegantno, na vrhunskom nivou u maniru Mićalovićki! Bravo Gago i samo napred!

- Ijaooo koja egzotika!! Prelepa!

- Kao top model!

- Najlepša glumica!

- Do sada sam bio uveren da je Sloboda Mićalović najlepša glumica na ovim prostorima, ali sada se dvoumim, predivna si!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)