Zanimljivosti

IZAŠLA JE IZ STANA SAMO U SAKOU: Aleksandra Jeftanović napravila pomamu na ulici, svi gledaju šta je to obukla (FOTO+VIDEO)

Voditeljka je prošetala ulicama u nikad smelijoj odevnoj kombinaciji.

02.08.2023 13:01

IZAŠLA JE IZ STANA SAMO U SAKOU: Aleksandra Jeftanović napravila pomamu na ulici, svi gledaju šta je to obukla (FOTO+VIDEO)
ATA images

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (47) bila je jedno od najzapaženijih lica Pink televizije. Najveću popularnost stekla je vodeći emisiju zabavnog formata, "City", a mnogi se sećaju početaka rijalitija, kada je upravo ona počela da vodi neke od prvih sezona "Farme". Aleksandra i posle toliko godina izgleda podjednako dobro i dalje važi za jednu od najlepših voditeljki, dok ubedljivo važi za najstilizovaniju. Nju je tako nemoguće videti u neobaveznoj šetnji gradom ili da ode do obližnjeg kafića ili prodavnice, a da nije u nekoj od odevnih kombinacija koje su viđene samo na modnoj pisti. 

Na Instagramu je objavljen snimak voditeljke o kojem svi pričaju. Ona se pojavila na ulicama grada u netipičnom kompletu. Snimak kreće Aleksandrom koja izlazi iz zgrade u pastelno-roze kompletu. U gornjem delu je sako ravnog i dužeg kroja koji je zakopčan, a na prvi pogled izgleda kao da je ona iz stana izašla samo u sakou i da je zaboravila da obuče suknju. Ukoliko se malo bolje pogleda uočava se nešto nalik marami identične nijanse roze boje koja izviruje ispod sakoa i visi duž njene leve noge. Pojedini koji su pregledali snimak su se tako upitali šta to zapravo nosi voditeljka koja je mnogima modna inspiracija.

Aleksandra ima zapravo suknju netipičnog kroja koja kreće kao ultra-mini, a onda se dijagonalno spušta ka jednom kuku. Ona je celokupan stajling dopunila pismo tašnicom koja je u kombinaciji crne i roze boje, kao i belim patikama, dok je ponela naočare za sunce i kosu vezala u rep.

Iako je razjašnjena misterija njene suknje, nije najjasnije gde voditeljka pronalazi inspiraciju za ove netipične odevne kombinacije, a to su se pitali i njeni verni pratioci kojih ova dama broji 43.000, budući da je na njoj sve uvek unikatno.

Salva pohvala usledila je na njenom Instagramu, a mnoge žene su, po pravilu, pohvalile njen stil.

- Ženo, gde se oblačiš?

- Najstilizovanija osoba na Instagramu!

- Uh, kako se ova žena dobro oblači!

- Prelepa je, prava dama.

- Oduvek je bila kraljica stila.

- Samo ona može ovo da ponese!

- Posebna.

- Savršena.

- Klasa!

- Želimo Alekasndru na naslovnicama svetkih modnih magazina!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)