Zanimljivosti

TAJNA PORUKA RAĐENOVE ŽENE ANI KOKIĆ: Milica nije ostala ravnodušna, a onda je uradila nešto što niko nije očekivao (FOTO)

Plavokosa pevačica podigla je buru na društvenim mrežama.

29.07.2023 16:00

TAJNA PORUKA RAĐENOVE ŽENE ANI KOKIĆ: Milica nije ostala ravnodušna, a onda je uradila nešto što niko nije očekivao  (FOTO)
instagram.com/anakokic

Pevačica Ana Kokić (39) pleni glasom i stasom gde god se pojavi, a za svaki njen nastup traži se karta više. To nimalo ne čudi zato što je atmosfera uvek na najvišem nivou, a džepna Venera, kako je pojedini zovu, u šou programu “Ja imam talenat” dokazala je da pored izvajanog tela i lepog lica raspolaže i odličnim glasovnim mogućnostima, kao i zavidnim plesnim sposobnostima. 

Bivša supruga nekadašnjeg vaterpoliste Nikole Rađena, s vremena na vreme svoje verne pratioce kojih na Instagramu ima 184.000, počasti objavama kako sa nastupa, kako iz prvatnog života, a ovim drugima se većina posebno raduje. Poslednja fotografija tako je u rekornom roku dobila oko 8.000. Međutim ono što je mnogima prvo “zaparalo oči” je činjenica da je među prvima Aninu fotografiju “lajkovala” sadašnja supruga njenog bivšeg muža, pevačica Milica Rađen, sa kojom je Nikola ove godine dobio sina. To čak nije prvi put, pevačice su javno istakle da podržavaju jedna drugu kao koleginice i kao majke, a sam Rađen se medijima nekoliko puta pohvalio kako se neretko njih dve zbog dece i čuju. 

printscreen-instagram-anakokicmusic

Anu Kokić lajkovala i Milica Rađen

Ana je ovoga puta nosila crvenu usku haljinu koja je istakla sve njene obline, dok je plavu kosu srednje dužine prebacila na jednu stranu i pustila je da u talasima neobavezno pada, pa je celokupni utisak bio da je džepna Venera ovim stajlingom podestila na nezaboravnu Merilin Monro. Haljina je bila dugih rukava, ali spuštenih ramena. U predelu struka imala je dodatni materijal koji je išao na preklop koji je dodatno isticao njene kukove, dok je slična situacija bila i u predelu dekoltea. Materijal je bio kao protkan delimično zlatnim koncem, ili je po sebi imao zaltni štas. 

Ana se uz ovu elegantnu damsku toaletu opredelila za crveni manikir i karće nokte, dok je šminka samo istakla bakarnom senkom njene oči, a budući da su oči bile izražene usledio je krajnje neitralni karmin. 

 

Pratioci su u trenutku preplavili njen nalog salvama pohvala a izgled.

- Ovo je brate zena! -

- Pa ti si savršena!

- Bože da li te ima, ko je ovo, šta je ovo zaljubih se?!!

- Moja vatrena Venera.

- Bukvalno boginja lepote.

- Kakva žena, očaran sam!

- Kad kažem "prava žena", na ovo mislim.

- Najlepša pevačica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)