Zanimljivosti

LENA KOVAČEVIĆ IZ GODINE U GODINU IZGLEDA SVE BOLJE: Ovoj lepotici bi pozavidele mnoge holivudske dive! (FOTO)

Džez pevačica koja prkosi vremenu i na početku pete decenije izgleda kao "devojčica".

26.07.2023 13:00

LENA KOVAČEVIĆ IZ GODINE U GODINU IZGLEDA SVE BOLJE: Ovoj lepotici  bi pozavidele mnoge holivudske dive! (FOTO)
ATAImages

Pevačica Lena Kovačević (41) oduvek pleni kako glasom, tako i stasom. Jedna od najtalentovanijih džez pevačica i ćerka pisca Dušana Kovačevića, neverovatnom lepotom i harizmom gde god da se pojavi mami poglede kako muškaraca, tako i dama, a njena lepota ne jenjava iako je već 2 decenije na javnoj sceni.

Lena je uvek u prvi plan stavljala svoju muziku, dok je privatni život vešto skrivala, pa pojedini ni ne znaju da je ona ponosna mama dvojice dečaka, Vuka (12) i Teodora (9), dok je od 2011. godine u skladnom braku sa Veljkom Brčinom. Ovo je razlog više da joj i posle dvoje dece i početkom pete decenije na mladolikom izgledu pozavide i mnoge upola mlađe koleginice.

Kovačevićeva je poznata i kao dama koja se često ne libi da na Instagramu objavi fotografije bez šminke i filtera, budući da lepotici njenog ranga nije potrebno mnogo šminke. Ipak kada treba da se dotera zarad nastupa ili crvenog tepiha, tada ume da zablista posebnim sjajem. Ona je tako nedavno na Instagramu objavila top listu omiljenih haljina, a mnogi su se složili da nema izdanja u kome džez pevačica nije zablistala.

 

Prepoznatljiva plava kosa, krupne smeđe oči, senzualne usne i prirodan izgled su njeni aduti, koji su doprineli da ponese titulu jedne od najlepših poznatih dama. Činjenica da nije pohitala na estetske intervencije koje su se popularizovale poslednjih godina, a i pored toga je zadržala mladolik izgled, graciozan stil i prirodnu lepotu doprineli su da ova dama ponosito broji čak 251.000 pratilaca na Instagramu.

Posle svake njene objave na Instagramu sledi salva pohvala za izgled, a mnogi smatraju da šminka i haljine nisu te koje utiču da ova dama zablista, već je ona ta koja elegantnim toaletama daje poseban šmek.

 

- Najlepša dama na svetu celom, božanstvenog glasa i osmehom koji pleni.

- Toliko mi je drago što je Lena naša, tačnije Srpkinja.

- Sve te haljine su lepe zahvaljujući tebi.

- Božanstvena žena.

- Apsolutno pleni pojavom. Suvišno je bilo sta drugo reći.

- Kakva žena!

- Je li moguće da je ona ovako prirodno lepa?

- I dalje lepa kao studentkinja.

- Žena koja ima stila, u pogledu svega.

- Dama pre svega - glasili su samo neki od komentara.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)