Zanimljivosti

ZANOSNA SANJA KUŽET BEZ TRUNKE ŠMINKE: Njena vitka figura i izgled nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, nikada ne biste pogodili koliko ova lepotica ima godina! (FOTO+VIDEO)

Popularna voditeljka izgleda zanosno kako u elegantnim toaletama, tako i u sportskom izdanju što je sada I pokazala.

17.07.2023 21:03

ZANOSNA SANJA KUŽET BEZ TRUNKE ŠMINKE: Njena vitka figura i izgled nikoga ne ostavljaju ravnodušnim,  nikada ne biste pogodili koliko ova lepotica ima godina! (FOTO+VIDEO)
printscreen/pink

Voditeljka emisije Zvezde Granda, Sanja Kužet (39), rado je viđeno lice na TV ekranima, a svojom lepotom, harizmom i odevnim kombincijama retko koga ostavlja ravnodušnim, zbog toga pohvale na račun njenog izgleda gotovo nikad ne izostanu gde god da se pojavi. Lepa voditeljka se ne libi ni da se uslika i bez trunke šminke, a tako redovno dolazi i na na snimanja popularne muzičke emisije. Naravno njoj ne treba mnogo šminke ni pripreme kako bi u nekoj od elegantnih toaleta zablistala poput filmske dive.

Sanja je tako nedavno mamila sve poglede na snimanju finala Zvezda Granda, a stigavši u šminkernicu, retko ko bi je u prolazu i prepoznao. Ova voditeljka se nikada preterano nije eksponirala, niti postoji bilo koji skandal koji bi se i pored 2 braka i dvoje dece uopšte mogao povezati sa njenim imenom. Tako da je Kužetova simbol ružičaste televizije, lepote i stila, a malo joj je trebalo da iz svakodnevnog izdanja "uskoči" u zelenu šljokičavu haljinu neobičnog kroja, koja je pored toga što je bila veoma elegantna, imala i kapuljaču koju se Sanja nije libila da stavi.

Budući da je emisija pauzirana zbog odmora, Sanju trenutno ne viđamo toliko često na malim ekranima, ali ona vredno snima nove projekte. Tako je sa ekipom prošla pored “nestvarno lepog polja suncokreta koji izgleda filmski”, a izgleda da ih je sve naterala da malo protegnu noge i fotografišu je u ovom bajkovitom predelu.

 

Voditeljka je na sebi imala kratki teksas šorts, belu majicu bez rukava koja je pritom zatvorena “do grla”, a uz ovu sportsku kombinaciju uparila je bele patike i teget kačket. Sanju krasi prirodna lepota, a budući da je leto do izražaja je došao njen osunčan ten i vitka figura na kojoj bi joj pozavidele mnoge mlađe koleginice. Kužetetova sitno broji do jubilarnog 40. rođendana, a mnogi koji je ne znaju nikada ne bi pomislili da je ova dama na pragu pete decenije.

- Putujući po Srbiji, zastali smo da se slikamo u polju suncokreta jer je prizor bio filmski - napisla je u opisu posta, a komentari nisu prestali da se nižu.

 

- U moru cveća ti si najlepši cvet.

- Ti suncokreti bi trebali da se okreću za tobom pošto si blistavija od sunca.

- Prizor zaista jeste filmski, ali za to je zaslužna Sanja.

- Najlepša i najbolja voditeljka.

- Najlepši suncokret si upravo ti.

- Žena, majka, kraljica, rođena za sve.

- Divna si! - glasili su samo neki od komentara.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)