Zanimljivosti

IRINA VUKOTIĆ ZAPALILA TURSKU: Ovu fotografiju su svi dugo iščekivali, komentari nisu prestajali da pljušte, ali ni bračne ponude! (FOTO)

Voditeljka je otišla na odmor odakle je fanove počastila objavom na koju mnogi nisu ostali imuni.

16.07.2023 12:00

IRINA VUKOTIĆ ZAPALILA TURSKU: Ovu fotografiju su svi dugo iščekivali, komentari nisu prestajali da pljušte, ali ni bračne ponude! (FOTO)
printscreen/TVPink, Privatna arhiva

Voditeljka Irina Vukotić (47) godinama je jedno od omiljenih TV lica, a mnogi je pamte iz perioda kada je vodila jedan od prvih rijaliti programa na našim prostorima “Veliki brat”. Atraktivna voditeljka je po završetku emitovinja ovog šoua stupila u emotivnu vezu sa jednim od učesnika tog rijalitija, Savom Radovićem, sa kojim je dobila ćerku Iskru (14). Par je ubrzo svoju vezu krunisao brakom, ali su se nakon nekog vremena razveli, a Irina je vratila devojačko prezime. Prošle su godine od kada se prvi put pojavila na malim ekranima, a voditeljka se za nepune dve decenije nije previše promenila.  

Irina je pre par dana otišla na odmor u Tursku odakle je svoje pratioce, kojih ima više od 51.000, počastila vrelom fotografijom sa plaže. Na fotografili nosi kratku haljinu od belog lana koja je obrubljena pink bojom. Kreacija ima dubok dekolte, a svemu tome dodatnu čar daju lepršavi rukavi. Svoju odevnu kombinaciju zaokružila je tamnim naočarima za sunce i slamnatim šeširom.

- Konačno plavo…odmor - napisala je ona.

Usledila je salva komentara za njen savršen i mladalački izgled.

- Prelepa si.

- Kao devojčica.

- Noge za desetku.

- Kakva si lutka.

- Prava devojka.

- Ne bih ti dao više od 20 godina.

- Medenjak od žene.

- Najlepša voditeljka - glasili su samo neki od komentara.

Među brojnim komentarima izdvojila se poruka jednog muškarca koji je pitao da li bi želela da se nađe sa njim. 

- Nemoguće da je žena ovoliko lepa, pozdrav od jednog lekara iz Istanbula! Mislim sam se zaljubio u tebe! Došao bih gde god želiš, da li bi mogla da mi odgovoriš? - glasilo je pitanje ovog optimističnog Turčina.

Irina je nakon jednog braka svojevremeno izjavila da nema nameru da uskoro staje pred oltar.

- Nisam bila pred crkvenim oltarom kad sam se prvi put udavala. Čak ni prvi put nisam izgovorila "da", već "ja", pošto je venčanje bilo u Nemačkoj. Međutim za sve postoji prvi put, ali tvrd je orah voćka čudnovata - zaključila je Irina.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)