Zanimljivosti

BIVŠA OGNJENOVA ŽENA SE SKROZ RASPUSTILA: Dubok dekolte i otvoren šlic, a ispod bez donjeg veša sve pršti od provokacije! (FOTO/VIDEO)

Manekneka se pojavila na banjalučkom fesitvalu u kreaciji koja je više otkrivala nego pokrivala i zapalila društvene mreže.

07.07.2023 21:00

BIVŠA OGNJENOVA ŽENA SE SKROZ RASPUSTILA: Dubok dekolte i otvoren šlic, a ispod bez donjeg veša sve pršti od provokacije! (FOTO/VIDEO)
ATA images

Bivša manekenka Danijela Dimitrovska pojavila se na crvenom tepihu na otvaranju trećeg Banjaluka festa i najblaže rečeno zaprepastila prisutne. Ona se od razvoda sa voditeljem Ognjenom Amidžićem skroz raspustila i pojavljuje se nikad provokatnije obučena.  

Dimitrovska je pojavila obučena u svilenu košulju-haljinu koja je otkrivala zanosno telo nekadašnje manekenke. Lepršava haljina na preklop ima dubok šlic koji je otkrivao njene vitke, preplanule noge dok je dubok dekolte u prvi plan istakao njene bujne grudi i masivnu ogrlicu oko vrata. Ova provokativna kreacija nosi se bez grudnjaka koji je Danijela očigledno ostavila kod kuće, a nagađalo se da li je ispod nosila i gaćice. 

Uz belu haljinu prezgodna Danijela je ukolopila srebrne sandale čiji kaiševi su se uvijali iznad njenog zgloba. Atraktivna brineta znalački je pozirala na crvenom tepihu, uspela da haljinu drži pod kontrolom i nije pokazala više nego što bi trebalo. 

Haljina je imala rukave a struk je naglasila kaišem koji je praktično držao haljinu na mestu. Ovakve kreacije Danijela nije praktikovala dok je bila u braku sa poznatim voditeljem, pa su prisutni šaputali da se Ognjenova bivša žena raspustila od kada se razvela.  

Međutim, lepa brineta nije marila za prozivke, ali ni za spekulacije da belom haljinom sluti na ponovni odlazak pred matičara. 

Red carpet moments Hvala @banjaluka.fest i @spalevyc na divnoj večeri i sjajnoj organizaciji, bilo mi je zadovoljstvo da budem deo otvaranja trećeg po redu festivala - napisila je Dimitrovska na svom Instagram nalogu.

Malo je reći da je 115.000 njenih pratilaca na Instagramu bilo oduševljeno njenom lepotom nazivajući je boginjom.

- Najleša žena na planeti.

- Nemam reči. Šta god da se kaže bilo bi suvišno. Sam vrh svetske mode.

- Svetska, a naša.

- Ništa lepše skorije nisam videla.

- Kao žena mogu da kažem jedno veliko bravo za nju.

- Koliko si lepa, koliko profesionalno radiš svoj posao, svetski nivo. Bravo!

- Sofisticirana i graciozna lepotica.

- Veoma zgodna i prava dama, bez greške.

- Lepotica koja hoda kao gazela - bili su komentari njenih fanova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)