Zanimljivosti

SNEŽANI DAKIĆ POPUSTILE KOČNICE: Voditeljka u minijaturnom bikiniju, nikada je ovakvu nismo videli (FOTO)

Popularna voditeljka je na dugoisčekivanom odmoru u Turskoj odakle je objavila fotografije, a fanovi se oduševili.

05.07.2023 09:05

SNEŽANI DAKIĆ POPUSTILE KOČNICE: Voditeljka u minijaturnom bikiniju, nikada je ovakvu nismo videli (FOTO)
ATA images

Voditeljka Snežana Dakić (54) poznata je kao dama od stila, a mnogi je se i dalje sećaju iz perioda kada je vodila emisiju "Ljubav i moda". Istim žarom ona i dalje pozdravlja gledaoce kraj malih ekrana, samo iz drugih emisija. Dakićeva je ostala prepoznatljiva kao novinarka i voditeljka koja se bavi modom, ali poslednjih godina odlučila je da proširi interesnu sferu i na područje savetovanja. Zato je često na televiziji možemo videti u svojstvu psihoterapeuta, ali i ako gosta. 

Voditeljka je sada napravila pauzu od obaveza, pa je otputovala u Tursku, a sa ove destinacije delila je fotografije na svom Instagram profilu. Snežana je pozirala u bikiniju, pa je istakla svoju vitku figuru i duge noge u prvom planu. Njeni obožavaoci nizali su pohvale na račun njenog izgleda, a mnogi su istakli da zgodna voditeljka i sredinom šeste decenije izgleda mnogo bolje od upola mlađih koleginica.

Snežana je objavila fotografiju iz Bodruma na kojoj je u crnom kupaćem kostimu, preko koga ima ogrtač za plažu sa resama koji je bakarno-žutih nijansi. Na narednim fotografijama imala je zlatno-žuti bikini preko koga je takođe ponela isti ogrtač. Dugu kosu pustila je da opušteno pada preko ramena, dok je od aksesoara još jedino imala braon naočare za sunce. Mnogi su se složili da Snežana u ovom izdanju izgleda kao milon dolara.

Ona je poznata kao neko ko veliku pažnju posvećuje negovanju pozitivne životne enrgije, a uz unutrašnju lepotu, očigledno dlazi i spoljašnja. Snežana neretko ima običaj da ističe kako se oseća savršeno zadovoljno tek sada u ovim godinama, a njeno duhovno stanje prati i izuzetni lepa spoljašnjost.

Fotografije su tako za dan dobile oko 6.000 sviđanja i na stotine komentara.

- Sunce, more, punjenje baterija… - napisla je Dakićeva u opisu.

- Dokaz da nam godine ne mogu ništa, svaka čast na lepom izgledu -

- Prelepa, ima se sta i videti, ali na prvom mestu čuti od nje.Elokvenicija, neki mir u glasu, prava dama -

- Svaka čast...super izgledate…-

- Sneki goriš -

- Šta reći osim savrsenstvo -

- Nisu ti ove mlade ni do kolena goriš sva -

- Telo vreteno svaki pogled u srce me dira… -

- Sneki kao devojčica - 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)