Zanimljivosti

ŠTA SE DESILO S LIDIJOM VUKIĆEVIĆ? "Kad se sad nisam šlogirao, nikad neću!" (FOTO)

Glumica pleni lepotom i privlači poglede gde god da se pojavi, ali jedan detalj s najnovije fotografije zbunio je i njene najvernije fanove.

26.06.2023 16:05

ŠTA SE DESILO S LIDIJOM VUKIĆEVIĆ? "Kad se sad nisam šlogirao, nikad neću!" (FOTO)
ATA images

Glumica Lidija Vukićević (60) prkosi svim pravilima i izgleda izazovnije nego ikad i to u sedmoj deceniji života. Mnogi se pitaju kako je to moguće, ali, kako pojedini znaju da se našale, čini se da je Vukićevićeva pronašla gral večne mladosti i lepote. Ona za nepunih mesec dana puni 61 godinu, iako to izgleda gotovo nemoguće, a na izgledu bi joj pozavidele i mnoge holivudske zvezde

Poznata glumica je ovih dana rešila da isproba sve blagodeti lepog vremena. Ona se tako razgolitila u kupaći kostim, a maltene niko nije mogao da ne konstatuje da iz godine u godinu izgleda sve bolje. Žene su se u početku demoralisale kada su videle glumičino izvajano telo, ali su se složile da im je zadala pravi domaći zadatak i da će se potruditi da smršaju za ovu letnju sezonu.

Kakav stas, zaista sam impresionirana i oduševljena! Lidija, zadali ste mi zadatak da skinem ovih 5-6 kg viška, a to ću uspeti tako što ću svaki dan da pogledam vašu sliku kao podstrek! Svaka čast, draga Lidija, očarana sam. Bravo! - glasio je samo jedan od komentara glumičenih oduševljenih pratiteljki. 

Lidija je pozirala na krevetu koji je očigledno pored bazena, a odlučila se za pink dvodelni kupaći kostim. Pozirala je iz profila, a njene fantastične grudi i duge izvajane noge došle su do izražaja, dok su mnogi primetili da ova dama nema ni gram sala viška i da je njen stomak zategnut baš kao kod tinejdžerki. Dugu crnu loknastu kosu, koja je njen zaštitni znak, pustila je da pada preko leđa, dok je nosila i naočare za sunce.

Jedino što je zbunilo pojedine fanove bila je njena netipična boja tela. Naime, Vukićevićeva je delovala preterano tamno, pa su se mnogi zapitali šta joj se dogodilo. Budući da je u objavi napisala "Priprema za more", i više je nego očigledno da će ona tek posetiti neku topliju destinaciju, pa nije najjasnije gde je već sada mogla da dobije takvu boju. Osim ukoliko nije danonoćno boravila u solarijumu, boja njenog tela deluje kao da je prekrivena nekim mlekom za telom, uz koje će najverovatnije pocrneti još bolje. Postoji mogućnost i da je glumica provukla fotografiju kroz neki filter. 

- Savršena! Za vas je vreme stalo -

- Boginja lepote -

- Bravo -

- Prelepa žena, reči su suvišne ovde! -

- Kako izgleda žena, sunce ti žarko poljubim! Kad se sad nisam šlogirao!!! -

- Kraljica lepote -

- Zar nije već dovoljno crna? -

- Sliku vašu kačim na frižider, to mi je podstrek da smršam! - bili su samo neki do komentara na ovu njenu objavu.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Перагеније

26.06.2023 22:40

Супер бака. Још да нађе супер деку...

Kolekcionar

27.06.2023 11:03

Desio se fotoschop

Гоца

27.06.2023 11:09

Није време стало за њу, него има доброг пластичног хирурга.

Sila

27.06.2023 13:00

Svaka žena bi ovako izgledala da joj je jedini problem u koji salon lepote, spa, velnes, ... treba da ode.