Zanimljivosti

OVO SU SESTRE JELENE ĐOKOVIĆ! Njihove objave na Instagramu privlače na stotine ljudi, a evo čime se bave i tek za koga su udate... (FOTO/VIDEO)

Marija Ristić je rođena sestra supruge našeg teniskog asa, dok joj je Ana Bogdanović sestra od strica, a obe su takođe uspešne mlade žene.

22.06.2023 12:01

OVO SU SESTRE JELENE ĐOKOVIĆ! Njihove objave na Instagramu privlače na stotine ljudi, a evo čime se bave i tek za koga su udate... (FOTO/VIDEO)
shutterstock.com

Supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, poznata je domaćoj javnosti još od početka Novakove karijere, budući da mu je od samog starta bila najveća podrška. Budno oko paparaca tako na tribinama uvek motri na svaki njen potez, ali pojedini ne znaju da ona ima i mlađu sestru koja neodoljivo podseća na nju, kao i sestru od strica koja je uspešna blogerka. Marija Ristić je Jelenina rođena sestra i jedno vreme je bila i deo fondacije Novak Đoković. Ristićeva je pažnju javnosti privukla pre nekoliko godina kada je sa Jelenom bodrila Novaka na US Openu.

Marija poput sestre Jelene i zeta podjednako uživa u tenisu, međutim, njeno srce je u potpunosti ukrao potpuno drugačiji i veoma uzbudljiv sport - jahanje. Ona veliku ljubav gaji prema konjima, koji su joj uz pse, omiljeni ljubimci i kojima posvećuje svaki slobodan trenutak. Na njenom Instagramu su tako najbrojnije upravo fotografije konja.

 

 

Marijna velika ljubav, pored životinja i jahanja, jeste i i fotografija. Moglo bi se primetiti da su upravo objave brojnih pejzaža i gradskih predela nešto po čemu se ističe njen Instagram nalog. Ukoliko je suditi po fotografijama, Barselona i Venecija su joj među omiljenim gradovima, dok nisu zanemarljive ni brojne daleke egzotične destinacije.

Ristićeva je već godinama u srećnom braku sa Budimirom Jovkovićem. Upravo je on osoba koja joj pravi društvo na putovanjima i ko joj očigledno pomaže u izboru najboljeg pejzaža za fotografiju. Takođe, objave na kojima su Marija i Budimir u krupnom kadru nisu retke, a njihovi široki osmesi i poljupci svedoče o velikoj ljubavi koja je i dalje u punom jeku.

 

 

Jelenina i Marijina sestra od strica je Ana Bogdanović, koja je uspešna blogerka i koju na Instagramu prati više od 11.600 ljudi. Ona je udata za košarkaša Luku Bogdanovića, nekadašnjeg igrača "Crvene zvezde" i "Partizana", sa kojim ima sina Viktora. Par se venčao 2015. u Sremskoj Kamenici, a svadbi su prisustvovale i sestre Đoković/Ristić. Kum na venčanju bio je Nikola Peković, koji je jedno vreme zajedno sa Lukom nosio dres "Partizana". Luka je profesionalnu košarkašku karijeru završio 2017. godine, tako da je otad posvećen Ani i sinu Luki.

Ana je veoma posvećena poslu blogerke, a na platformama se bavi različitim temama. Ona tako piše o modi, putovanjima i i zdravoj ishrani, dok se sve više prate njeni saveti o roditeljstvu. Sebe na Instagramu predstavlja kao motivacionog trenera i terapeuta koji "pomaže mamama da ne sagore, da izbace osećaj krivice i preplavljenosti", a takođe se predstavlja i kao holistički zdravstveni trener. 

Holizam je univerzalno shvatanje da organizam u fiziološkom, psihološkom i socijalnom smislu može da funkcioniše samo kao celina. Pojedinac se vidi kao "više od jednostavne sume sopstvenih delova", a problemi se posmatraju u širem kontekstu. Prihvatanje te orijentacije podrazumeva pristup koji integriše socijalne, kulturne, psihološke i fizičke uticaje na pojedinca ili problem.

Bogdanovićeva sebe opisuje kao „duhovnog džankija, majku i suprugu“, što ilustruju i fotografije koje nesebično deli sa fanovima. Na njenom profilu možete naći brojne zdrave, a opet ukusne recepte, poput tosta sa avokadom i lososom, salate od kelja i različitih smutija. Njene odevne kombinacije i modni saveti takođe nisu zanemarljivi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)