Zanimljivosti

NOVA FOTOGRAFIJA MILENE POPOVIĆ IZAZVALA HAOS: Atraktivna crnka se pojavila u odevnoj kombinaciji kojom je raspametila ljude! (FOTO)

Udovica Olivera Ivanovića pozirala je u izdanju u kakvom se retko pojavljuje u javnosti, pa je to izazvalo nepodeljeno oduševljenje na Instagramu.

02.06.2023 12:01

NOVA FOTOGRAFIJA MILENE POPOVIĆ IZAZVALA HAOS: Atraktivna crnka se pojavila u odevnoj kombinaciji kojom je raspametila ljude! (FOTO)
Foto: Nikola Mutić

Udovica Olivera Ivanovića, Milena Popović (40), poslednjih godina neprestano je u žiži interesovanja, a jedna od tema je njena veza sa Igorom Jurićem. Po objavama koje neretko deli putem Instagrama može se videti da je sve lepša i lepša, a i sama je priznala da je posle svega što joj se dogodilo konačno srećna. Milenu na Instagramu prati više od 95.000 ljudi, a mnogi jedva čekaju svaki njenu objavu kako bi imali uvid u privatni život poznate atraktivne crnke.

Ta dama nas često počasti damskim i poslovnim odevnim kombinacijama, ali ovog puta smo mogli da je vidimo u dnevnom, popularnije rečeno "kežual" izdanju. Objava je za nepun dan dobila 4.000 sviđanja, a usledila je salva pohvala. Mnogi su odreagovali kako Milena u tom izdanju izgleda mnogo mlađe i da deluje sve lepše i lepše. Ona sama je više puta isticala da joj ljubav daje vetar u leđa i da tragedija jeste nešto što je nju i Igora povezalo, ali da ih ljubav održava iako su neprestano pod budnim okom javnosti.

Milena se ovog puta odlučila za belu atlet majicu i svetle farmerice koje imaju dubok struk, a levu ruku je nonšalantno stavila u džep. Ona je preko svega prebacila srebrnu, sportsku jaknicu, kao neizbežan dašak glamura koji je za nju karakterističan. Kosa joj je stilizovana u vidu krupnih talasa koji opušteno padaju po ramenima, dok od aksesoara ima naočare za sunce. Primetno je da ima i kompletnu šminku koja je takođe za tu ženu svakodnevnica.

Ovaj sportsko-dnevni stajling je prošao više nego zapaženo, a pratioci su se oduševili što su Milenu najzad mogli da vide u nečemu u čemu je van svetla reflektora. Ono što je bilo primetno jeste da je na njenom Instagram profilu osvanulo više stotina komentara, a veliki broj je bio na grčkom italijnskom, španskom, ruskom i engleskom jeziku, pa je i više nego očigledno da je ona postala prepoznatljiva i van granica naše zemlje.

- Šta reći osim da je ovo dama vredna svake pažnje -

- Prelep crni anđeo -

- Lepota Srbije -

- Šta reći, a ne poželeti je -

- Boginja lepote -

- Volim Srpkinje, a vi ste prelepi -

- Vaša lepota zaslepljuje -

- Najjača ženska u Srbiji, reći ću po 100. put -

- Lepota od žene -

- Prava srpska heroina -

- Ima 40 godina, a ovako izgleda, svaka čast! -

- Uvek pristojna dama i na nivou - glasile su samo neke reakcije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)