Zanimljivosti

ADUTI DRAGANE KOSJERINE U PRVOM PLANU, ATRAKTIVNA VODITELJKA SE RAZGOLITILA NA OBALI! "Evo zašto su Srpkinje najlepše žene na svetu!" (FOTO)

"Nemoj dozvoliti da te "ulepšavaju" raznim plastikama i veštačkim stvarima kao sto su mnoge nekadašnje prelepe voditeljke "ulepšali" do unakaženosti", poručili su ovoj poznatoj brineti fanovi na Instagramu.

31.05.2023 14:01

ADUTI DRAGANE KOSJERINE U PRVOM PLANU, ATRAKTIVNA VODITELJKA SE RAZGOLITILA NA OBALI! "Evo zašto su Srpkinje najlepše žene na svetu!" (FOTO)
ATA images

Voditeljka Dragana Kosjerina (35) poslednjih godina postala je jedan od simbola Radio-televizije Srbije (RTS) gde vodi nekoliko emisija, tako da se javni servis više ne može ni zamisliti bez njenog lika. Često se čuju komentari kako je upravo zbog nje emisija "Ja volim Srbiju" uvek rado gledana. Takođe, bila je jedna od dama koja je vodila izbor za evrovizijskog predstavnika Srbije, a uključila se i telefonskim putem iz naše zemlje da saopšti glasove srpskog žirija. Možemo se složiti da je ona razlog zbog čega se Srpkinje smatraju jednim od najlepših žena na svetu.

Kosjerinu često možemo videti kako reklamira proizvode za negu kose i kože, dok intimne trenutke mudro skriva od radoznalih pogleda fanova kojih na Instagramu ima 119.000. Nije tajna da voditeljka voli sunce i more, pa je ugrabila redak trenutak odmora i otputovala do obližnjeg crnogorskog primorja. U početku je lokaciju krila kao zmija noge, ali veštom oku njenih brojnih fanova nije promaklo da ta lepotica uživa u čarima razgledanja starog grada Kotora. Poslednju fotografiju objavila je iz Ribarskog Sela.

Kosjerini nije potrebna nikakva šminka, garderoba fluorescentnih boja i dezena i preskupi komadi nakita ili torbi koji bi samo skretali pažnju sa njene prirodne lepote. Ipak, čini se da je ona u svakoj odevnoj kombinaciji podjednako atraktivna, pa muškom delu njenih pratilaca nije ni najmanje lako da proprati sve njene objave. Ovoga puta ona vidno uživa u dugoočekivanom odmoru, moru i bajkovitom predelu, a u zanosu je zabacila i glavu unazad i najverovatnije zatvorila oči, dok uživa u svim čarima leta. Od dodatnih aksesoara ima samo naočare za sunce i naušnice, dok je dugu kosu, koja je i njen zaštitni znak, pustila da opušteno pada.

Haljina je istakla sav njen čar i  atribute. U pitanju je prava letnja toaleta koja je u gornjem delu u vidu topa, pa ističe grudi, dok preko ramena ima šire, kraće rukave u vidu karnera. U donjem delu se elegantno i ravno spušta prateći liniju tela. Haljina ima i dubok šlic, pa su do izražaja došle i duge Draganine noge. Budući da je sve sa merom, diskretno, letnje i morski, pratioci su ostali oduševljeni, a mreže su jednostavno "izgorele". Na narednim fotografija videli smo da se njoj pridružila i koleginica sa Javnog servisa, voditeljka Kristina Radenković.

Kišni utorak, a u mislima… Malo mora, malo neba, malo sunca, mnogo smeha… Pune misli važnih razgovora, lekovitih zagrljaja… - napisala je voditeljka u opisu fotografija.

Usledile su mnogobrojne reakcije. 

- Bravo za Draganu i poruka je: Nemoj dozvoliti da te "ulepšavaju" raznim plastikama i veštačkim stvarima kao sto su mnoge nekadašnje prelepe voditeljke "ulepšali" do unakaženosti -

- Tako ti stoji vrh sve, počev od kose, pa nadole -

- Prelepa devojka i jako prijatnog i normalnog odevanja na televiziji. Stvarno za svaku pohvalu i primer mladim devojkama kako treba da izgleda jedna divna žena -

- Zaista imamo najlepše žene na svetu -

- Melem za dušu -

- Respekt za ovu mladu damu -

- Lepša si od mora, neba, sunca, najlepši si božiji dar, prava boginja lepote -

- Hvala na ovom prizoru, prelepa damo - glasili su samo neki od komentara oduševljenih Draganinih pratilaca. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)