Zanimljivosti

DANIJELA JEDNOM FOTOGRAFIJOM NAPRAVILA POMAMU NA INTERNETU, POMENUTA I AMIDŽIĆEVA DEVOJKA: Za ovo je potrebna hrabrost! (FOTO)

Manekenka blista posle razvoda, a poslednje fotografije iz Budve su samo dokaz toga.

13.05.2023 19:01

DANIJELA JEDNOM FOTOGRAFIJOM NAPRAVILA POMAMU NA INTERNETU, POMENUTA I AMIDŽIĆEVA DEVOJKA: Za ovo je potrebna hrabrost! (FOTO)
ATAImages

Manekenka Danijela Dimitrovska u centru je pažnje od kada je objavila da se razvela od dugogodišnjeg partnera Ognjena Amidžića. Budući da su dugo važili za veoma skladan par sve je zanimalo kako će svako od njih samostalno dalje nastaviti život. Njih dvoje su kao krunu ljubavi dobili sina Mateju, koji im je i dalje centar sveta, a razvod je protekao mirno i bez trzavica. Danijela se posle razlaza aktivirala na društvenim mrežama, pa javnost ima veći pristup detaljima iz njenog društvenog života. Poslednjih dana ona je u Budvi, a pratioci su tim povodom ostali počašćeni za fotografije lepe manekenke u kupaćem i ultra-mini haljini za izlazak.

Ona se tako fotografisala u srebrnoj haljinici na samom rubu bazena. Nikome nisu mogle da promaknu duge Danijeline noge i činjenica da ona, po mišljenju mnogih, nikada nije izgledala bolje. Haljina je bila u vidu srebrnih "krljušti" i cela je sijala,  jedna od onih toaleta koje često možemo videti za novogodišnju noć, a uz nju je Dimitrovska uparila sandale sa cirkonima. Pustila je kosu, dok je šminka samo dodatno istakla njenu lepotu. Uslikala se pored bazena uz zalazak sunca, a pratioci su se složili da odavno ništa lepše nisu videli.

- Danijela draga, svaka devojka tvog bivšeg muža mora biti hrabra i svaka joj čast! - usledili su komentari aludirajući na novu mladu devojku Ognjena Amidžića.

- Samo napred curo, prelepa si -

- Najlepša žena -

- Kakva strašna žena, žena zmaj -

- Od tolike lepote i nebo se otvorilo -

- Kakav anđeo -

- Tvoja slika je moja mala ikona -

- Savršentsvo - bile su samo neke od reakcija.

Danijela je po dolasku u Budvu prvo objavila fotografije u kupaćem kostimu koje su naišle na salvu pohvala. Poručili su joj da je najlepša manekenka, dok su česta bila i pitanja šta li je takva lepotica uopšte tražila sa Amidžićem. Danijela se nije osvrtala na reakcije, a u jednom od storija je poručila da se odlično provodi na crnogorskom primorju. 

- U Budvi sam i spremam se za karneval, pola sata već smišljam šta ću da obučem i nikako mi ne ide. Shvatila sam da moram malo da napravim pauzu i krenem ispočetka. Sinoć smo bili na žurkama u Starom gradu, ne pamtim kad sam se onako dobro provela, baš se radujem večerašnjem izlasku - ispričala je Danijela pratiocima na Instagramu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)