Zanimljivosti

NOVA ŠOK TRANSFORMACIJA EMINE JAHOVIĆ: Fanovi brutalnii: "Postaćeš Majkl Džekson!" (FOTO/VIDEO)

Popularna pevačica izgleda sve mlađe i mlađe što je oduševilo njene brojne fanove, ali pojedini smatraju da je možda malo preterala.

19.04.2023 16:01

NOVA ŠOK TRANSFORMACIJA EMINE JAHOVIĆ: Fanovi brutalnii: "Postaćeš Majkl Džekson!" (FOTO/VIDEO)
ST/ D. Kadić

Pevačica Emina Jahović (41) godinama je na muzičkoj sceni, pa smo imali priliku da pratimo sve faze njenog profesionalnog razvoja. Paralelno sa tim dok je bila pod svetlima reflektora bili smo svedoci i fizičkih promena na njenom licu. Te promene su najočiglednije bile kada se pojavila krajem januara u Štark Areni na dodeli MAC muzičkih nagrada, međutim, čak i oni koji su izraziti protivnici estetske hirurgije hvalili su njen izgled govoreći kako je svedeno uradila sve korekcije. Naime, po mišlkjenu mnogih, one su je na poseban način ulepšale i njima nije izmenila lični opis kao što to danas čine brojne poznate dame.

Emina je tako juče objavila fotografiju na Instagramu na kojoj bi je malo ko prepoznao. Niko joj za početak ne bi dao godine koje ima, budući da pevačica pozira u šarenom minimalističkom šortsu i beloj krop-majici gde je ceo stomak otkriven. Primetno je da ima ravan stomak, a mladalačkom stajlingu doprinela je i njena frizura koja je u vidu pletenice koja opušteno pada sa jedne strane lica. Jahovićeva je pritom bez šminke, pa izgleda poput tinejdžerke i mnogi bi se složili da nikada ne bi pretpostavili da već ona gazi petom decenijom.

Ipak, transformacija u odnosu na pre samo nekoliko meseci je očigledna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Fotografije su u rekordnom roku dobile na 8.000 sviđanja i na stotine komentara.

- Bože me oprosti dete, da li ti stariš uopšte? Pa stvarno, tako si uvek lepa -

- Jedna jedina... Emina -

- Moja omiljena pevačica! -

- Prelepa! -

- Bez greške -

Pojedini fanovi su, pak, smatrali da je Emina malo preterala sa filerima ili pak filterima, pa su se našli pojedini komentari poput ovog:

- Molim te, samo nemoj nikada da postaneš Majkl Džekson - glasio je jedan od njih u kom je aludirano da je Emina poput čuvenog kralja popa možda malo preterala s estetskim intervencijama, ili ide ka tome. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Podsetimo, Jahovićeva je odavno stavila tačku na brak sa turskim pevačem Mustafom Sandalom sa kojim ima dvojicu sinova, Jamana i Javuza. Međutim, razvod nije prošao glatko, pa se sa njim još sudi. On se, s druge strane, u međuvremenu oženio turskom lepoticom.

- Prvi put sam bila na sudu kada sam se razvodila. Ipak, i dalje sam na sudu sa bivšim mužem zato što je uradio neke stvari koje nekako nisu pristajale nekome ko je otac moje dece. Želela sam da ne izgubi tu vrstu odgovornosti koju je obećao onoga dana kada smo se razvodili - rekla je Emina nedavno za medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)