Zanimljivosti

JAVNOST ŠOKIRANA IZGLEDOM ADRIANE LIME: Smatrali su je jednom od najlepših žena sveta a sada je na stubu srama (FOTO)

Slavna manekenka je razapeta na društvenim mrežama zbog velikih promena na telu i licu.

29.03.2023 20:00

JAVNOST ŠOKIRANA IZGLEDOM ADRIANE LIME: Smatrali su je jednom od najlepših žena sveta a sada je na stubu srama (FOTO)
Profimedia

Manekenka Adrijana Lima (41) od momenta kada se saznalo da je trudna po treći put, mesecima je trpela uvrede na društvenim mrežama. Fanovima je smetalo što se drastično ugojila, što i dalje nosi haljine koje otkrivaju telo a onda umesto da je ostave na miru kada se porodila, krenule su nove uvrede. Svi su izgleda mislii da supermodel posle treće trudnoće i u 42. godini treba da vrati staru kilažu već poslepar dana.  

Pratioci su Limi govorili da je debela, da joj se lice izdeformisalo, kao i da je preterala sa filerima. Javnosti se nažalost ne možete ugoditi, ali srećom bivša srpska snajka se ni najmanje ne osvrće na loše komentare. Lima bi i sada mogla da se penzioniše jer dovoljno miliona ima na računu da ne treba do kraja života prst da pomeri. Ona je krasila najprestižnije magazine, nosila najveće revije, bila muza dizajnera, a to je dovoljno za nečija tri života. Manekenka uživa u ljubavi sa novim partnerom, upija svaki momenat sa sinom i ćerkama i ne potresa se preterano zbog zluradih komentara. 

 

Adriana je kilažu koji je imala tokom trudunoće bez problema pokazala na poslednjem Kanskom festivalu u haljini boje senfa koju potpisuje Nikolas Jebran, a koju su krasili neobični pojasevi i dubok izrez ispod stomaka, kao i čudni zvonasti rukavi i dugi šlep. Sama toaleta bila je više nego spektakularna, ali je na momete otkrila za nijansu previše i to se gotovo videlo međunožje trudne Adriane. Međutim, ovog puta, ljudi su u čudu komentarisali još jednu stvar, a to je njeno lice

Tanjug/AP

Adriana Lima čudnog lica

 

 

Limino lice bilo zbog šminke, bilo zbog hormonskih promena bio je čudno podbulo i krivilo se u neprirodne nijanse. Iako je dosta toga pripisano drugom stanju, zbog čega je nabacila veći broj kilograma, mnogi smatraju da njeno lice izgleda tako i zbog brojnih filera kojima se podrvrgla pre nego što je ostala u drugom stanju, pa je sada daleko od one stare lepotice

Adriana ipak još uvek aktivno radi kao manekenka, ali dolaze mlađe devojke koje lagano, ali sigurno preuzimaju poslove. Zbog toga je smatrala da treba da učini sve kako bi očuvala mladolikost i svežinu, što se ispostavilo kao ne tako sjajna ideja.

 

Adriani ne treba da smrša da bi bila boginja. Za nju još uvek važi ona stara "jednom model, uvek model", a svoju moć transformacije demonstrirala je novim fotografijama na Instagramu. Slavna manekenka pozirala je u srebrnoj haljini sa tamnim karminom, a fotografije su čista umetnost. 

- Isticanje majčinske senzualnosti i prihvatanje svog "prelaznog izgleda" - poručila je Lima i time jasno zadala udarac svima koji su poslednjih meseci kritikovali njenu kilažu.

 

Njene poslednje fotografije u crvenoj haljini istakle su ponovo njeno telo u zavidnoj formi, tako da verovatno samo ona zna pojedine manekenske cake kojima se u roku od mesec dana drastično mršavi. Evo kako trenutno izgleda. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)