Zanimljivosti

ZORANA JOVANOVIĆ U KUPAĆEM KOJI JEDVA DA POKRIVA MEĐUNOŽJE: Blogerka maltene gola, svi govore o jednom detalju, sramota je i gledati (FOTO)

Blogerka se razgolitila pa raspalila maštu fanovima, dok su komentari bili podeljeni.

27.03.2023 16:08

ZORANA JOVANOVIĆ U KUPAĆEM KOJI JEDVA DA POKRIVA MEĐUNOŽJE: Blogerka maltene gola, svi govore o jednom detalju, sramota je i gledati (FOTO)
Instagram-zorannah

Blogerka Zorana Jovanović (30) koja se predstavlja i pod pseudonimom Zorannah poznata je široj javnosti Srbije poslednjih 11 godina koliko aktivno traje njena karijera. Ona je završila modni dizajn u Italiji i sasvim slučajno je postala blogerka, objavivši na Instagramu  snimke sa modne revije. Potom je počela da objavljuje snimke na svakih nekoliko dana da bi od 2012. godine krenula da se time bavi profesionalno. Prema njenim rečima, provodi od 5 do 10 časova dnevno praveći sadržaj za blog. Ona ima bezmalo milion pratilaca na Instagramu, tačnije 840.000, a mnoge u poslednje vreme interesuje više kako ona izgleda i gde putuje, nego modne kolekcije koje promoviše. 

Zorana je u poslednje vreme baš rešila da pobegne van Srbije, pa je tako u rekordnom roku obišla Kopaonik, zavejanu Švajcarsku, Čikago i trenutno je već nedelju dana u osunčanom Majamiju. Izgleda da njoj temperaturne i vremenske razlike ne predstavljaju baš nikakav problem, pa je tako čest slučaj da sa snežnog predela u narednih par dana osvane na plaži u kupaćem kostimu, kao što je i sada bio slučaj.

 

Jovanovićeva je ovog puta objavila veoma eksplicitnu fotografiju sa broda koja je malo toga prepustila mašti na volju brojnim fanovima. Naime, ona je oslonjena na ogradu, dok na sebi ima krajnje neobičan i veoma provokativan crni jednodelni kupaći kostim. Kupaći je u predelu grudi zatvoren, ali zato u donjem delu jedva da delimično prekriva intimno područje zgodne blogerke. 

Kupaći se od tračice kojom se vezuje pozadi spušta direktno do donjeg dela  i celom bočnom stranom kao i u predelu leđa je otvoren. Najviše pažnje izazvala je bukvalno tračica koja jedva da prikriva intimnu regiju, a kompletan deo prepona i bokova je otvoren. Fotografija više liči na onu koja bi trebalo da se po visokoj ceni prodaje na OnlyFans platformi, nego na onu koja bi se mogla zateći na Instagramu. Obožavaoci su je delom podržali, delom osudili, budući da polu-gole slike objavljuje baš u vreme velikog Uskrašnjeg posta kao i Ramazana.

 

 

- Usekao joj se kupaći kao piletina kad se useče na rešetki za roštilj! -

- Kako vas samo loži... -

- Nemoj Zorana, Ramazan je... -

- Je l mokra voda, pitam za druga? -

- Sve je pod žilet! -

- Prelepa! -

- Božanstvena žena -

- Prezgodna - ređali su se komentari.

Podsećamo da se ona pre svega nekoliko nedelja uslikala totalno gola na snegu u Švajcarskoj i to samo delimično ogrnuta ćebetom.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)