Zanimljivosti

KATARINA ŽIVKOVIĆ U NAJPROVAKATIVNIJEM IZDANJU IKAD: Pantalone otvorene i spreda i otpozadi, a veša nigde?! (FOTO)

Popularna pevačica iskoristila je preplanulost sa Maldiva da odradi set fotografija na opšte oduševljenje svojih fanova.

25.03.2023 12:01

KATARINA ŽIVKOVIĆ U NAJPROVAKATIVNIJEM IZDANJU IKAD: Pantalone otvorene i spreda i otpozadi, a veša nigde?! (FOTO)
ATAImages

Pevačica Katarina Živković važi za jednu od najatraktivnijih devojaka na našoj estradi, a svojom novom fotografijom pokazala je i zašto je to tako. Naime, Katarina je odlučila da ove prolećne dane zameni još toplijim, tako da je objavila, po mnogim mišljenjima, "najvreliju" fotografiju ikad. Njeni nastupi su zakazani mesecima unapred, a posebno joj se raduju na primorju gde se uvek za njen nastup traži karta više.

Kaća je ovog puta objavila krajnje eksplicitnu fotografiju, a mnogi ne bi ni prepoznali da je upravo o toj pevačici reč. Ona je obukla žuti bodi ili možda jednodelni kupaći kostim koji je pak u predelu bokova izrezan. Žute naočare za sunce je uparila sa bojom kupaćeg kostima, dok je najviše pažnje izazvalo ono što je ponela u donjem delu tela. Pevačica je, naime, obukla narandžaste kožne pantalone koje su otvorene i spreda i otpozadi i u čijim se prorezima nalazi narandžasta pertla, tako da je pola tela otvoreno. Takođe, više je nego očigledno da ispod pantalona Živkovićeva ne nosi donji veš. Pantalone su i takvog kroja da su prilično niskog pojasa, te jedva da pokrivaju prepone i veći deo zadnjice zgodne pevačice. Ona je jarko naradžasti karmin uparila sa bojom pantalona, dok je kosu vezala u visok konjski rep koji pada do struka.

Očekivano, fotgrafija je naišla na salvu pohvala, a čini se da je moguće da Kaća pojedine komentare briše, budući da se retko koja neprimerena izjava na njenom Instagram profilu može zateći.

- Boginja -

- Malo je reći da je Kaća zgodna -

- Apsolutno božanstvena -

- Najlepša i najzgodnija pevačica -

- Ona je iz godine u godinu sve lepša i lepša -

- Bukvalno kao Barbi lutka -

- Pantalone stoje bez premca - ređale su se oduševljene reakcije. 

Katarina je krajem januarala odlučila da napravi predah od svakodnevnih poslovnih obaveza i otputovala je do egzotičnih Maldiva. Ako je suditi po objavama koje je prosleđivala u vidu priča na Instagramu ona je tamo u potpunosti napunila baterije i uživala je u bajkovitim predelima, dok je i brojne fanove počastila ponekom "egzotičnom" fotografijom tela.

Katarina nikada javno nije govorila o tome šta je radila od korekcija na svom telu i licu, ali je vidna promena od početka njene karijere do današnjih dana. Mnogi se, međutim, slažu u jednom, a to je da izgleda sve bolje i bolje. Ona je na Maldivima često pozirala u kupaćem kostimu, a bujne grudi neretko su se našle u prvom planu. Duga kosa i zavodnjivi pogled svakako dodaju čar svim fotografijama, ali atributi su ipak privukli najveću pažnju.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)