Zanimljivosti

SEĆATE LI SE PEVAČICE KOJA JE OTPEVALA HIT "TEK JE 12 SATI"? Evo kako danas izgleda, a ćerka joj ima 22 godine i njena je slika i prilika! (FOTO)

Pevačica Vana bila je veoma popularna devedesetih, dok se njeni hitovi i danas rado slušaju, a u međuvremenu je dobila sina i ćerku koja je danas prava lepotica.

24.03.2023 16:01

SEĆATE LI SE PEVAČICE KOJA JE OTPEVALA HIT "TEK JE 12 SATI"? Evo kako danas izgleda, a ćerka joj ima 22 godine i njena je slika i prilika! (FOTO)
YouTube/printscreen

Hrvatska pevačica Ivana Vrdoljak Vana (52) devedesetih godina maltene je preko noći postala poznata pošto je otpevala hit pesmu “Tek je 12 sati” sa grupom E.T. Iako je pesma otpevana pre skoro 3 decenije i dalje je rado slušana, pa tako retko koja žurka i danas može da prođe bez nje, dok je podjednako rado puštaju i radijske stanice. Vana je nakon otpevanog hita ostala u muzičkom sastavu E.T. sve do 1998. godine, kada je odlučila da započne karijeru kao solo pevačica.

Vana je predstavljala Hrvatsku na Evroviziji 2001. godine u Kopenhagenu nastupivši pesmom "Strune ljubavi". Na festivalu Sunčane skale 2015. godine oduševila je publiku pesmom "Probaj". Mnogi se rado sećaju njenih hitova sa početka karijere poput "Ako je vredelo išta", "Da ti nisam bila dovoljna", "Kao da me nema" ili "Sve bih dala da znam", koji se i danas rado slušaju. Pevačica je od 1998. godine u srećnom braku sa filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom. Zajedno imaju ćerku Janu (22) i sina Luku (26), a Andrija iz prvog braka ima i ćerku Doru, koja mu je pre nekoliko godina rodila i prvo unuče.

Podsećamo kako je Vana izgledala pre gotovo 3 decenije.

Vana i danas izgleda gotovo identično kao i pre 30 godina. Iako je uveliko zagazila u 6. deceniju, retko ko bi joj dao godine koje ima. Na Instagramu je prati 17.400 ljudi, a brojnim objavama ona neretko obraduje svoje fanove. Vidimo da je ostala verna kratkoj, plavoj kosi koja je i dalje njen zaštitni znak, dok je primetno da je telo ostalo u odličnoj formi za damu njenih godina. Mnogi se slažu da i posle toliko godina i dvoje dece ona izgleda još bolje nego na početki karijere.

- Predivna žena -

- Za tebe su godine definitivno stale -

- Poput starog vina -

- Skoro sam videla koliko zapravo imaš godina i zapanjila se, svaka čast na izgledu! -

- Ćerki možeš da prođeš kao starija sestra -

- Najbolja pevačica i najlepša -

- Ostala si uvek ista! - samo su neki od komentara na njen današnji izgled.

Pevačica i njen suprug su od samog početka doneli odluku da svoj privatni život, kao i decu, drže dalje od očiju javnosti. O privatnom životu Vanine ćerke Jane Vrdoljak se ne zna mnogo, ali ona poslednjih godina izaziva sve veću pažnju. Jana je ovih dana proslavila 22. rođendan, a Vana joj je tom prilikom javno čestitala objavivši fotografiju na priči na Instagramu na kojoj se vidi lepa mlada dama koja veoma liči na svoju majku. Pevačica je kratko čestitala ćerki rođendan i objavila da je fotografija nastala u Milanu, u Italiji.

Jana je bila i zvezda maminog spota za pesmu "Puna memorija", pa se i tu može videti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)