Zanimljivosti

DRAGANA KOSJERINA U PROVIDNOJ ODEĆI: Ovo su svi čekali da vide! (FOTO)

Ona je poslednjih godina postala jedno od najomiljenijih TV lica, a budući da retko obraduje fanove nekim detaljem iz privatnog života, sada je sve oduševila.

24.03.2023 13:01

DRAGANA KOSJERINA U PROVIDNOJ ODEĆI: Ovo su svi čekali da vide! (FOTO)
Prntscrn/YouTube

Voditeljka Dragana Kosjerina (35) poslednjih godina postala je jedan od simbola Radio-televizije Srbije (RTS) na kojoj vodi nekoliko emisija. Ta dama je ujedno danas jedno od najomiljenijih lica sa malih ekrana, a i jedna od onih zbog kojih je emisija "Ja volim Srbiju" uvek rado gledana. Kosjerina se odlično snašla i kao voditeljka "Pesme za Evroviziju" gde joj je partner bio popularni glumac Milan Marić. Takođe je poznata kao nacionalno TV lice i prezenter Srbije u finalnoj večeri Evrovizije, i to kao dama koja prilikom uključenja uživo prenosi glasove publike iz naše zemlje, što će se najverovatnije desiti i ove godine.

Dragana, pak, nije osoba koja često sa pratiocima, kojih ima 117.000, deli trenutke iz privatnog života putem društvenih mreža. Uglavnom je možemo videti kao prezentera nekog proizvoda za negu kose i kože, dok intimne trenutke mudro skriva od radoznalih pogleda fanova. Ipak, ponekad ih sve počasti nekom fotografijom iz privatnog života, kao što je sada bio slučaj. Naime, ona je juče objavila fotografiju koja je očigledno naišla na veliko oduševljenje njenih pratilaca, budući da je za svega jedan dan dobila više od 10.100 sviđanja i na stotine komentara.

Kosjerina je rešila da u susret proleću i lepom vremenu pozira na terasi, a na sebi je imala tek minimalno šminke dok je bujnu dugu, prirodnu kosu pustila da opušteno ravno pada. Njena odevna kombinacija privukla je najviše pažnje. Iako deluje prilično svakodnevno i mladalački, budući da nosi belu majicu i farmerice, svi su bili oduševljeni, a razlog bi mogao da se krije u činjenici da je bluza ili džemperić koji je ponela većim delom providan. Džemper otkriva go stomak lepe voditeljke, a ispod9 njega ona je ponela sportski beli brushalter koji se jasno vidi.

- Sunce. Dovoljno - kratko je napisala Kosjerina u opisu fotografije, dok su se komentari ređali.

- Zar može da se bude tako lep? -

- Ti si najlepše sunce koje obasjava i zrači lepotom -

- Naj, naj u svemu, najbolja i najkulturnija, a nikada nijedna afera iza nje, jednom rečju divna žena -

- Postoji lepa žena, pa lepša, najlepša i na kraju Dragana Kosjerina! -

- Prirodna što je najbitnije! Molim te nemoj nikad da radiš korekcije neke drastične -

- Jedno veče gledamo "Ja volim Srbiju" i ja onako ko iz rukava kažem ženi: "Kad bi me htela Kosjerina ostavio bih i tebe i decu!" Joj, kakva je svađa buknula, a deca me gledaju i ne veruju! -

- Dragana pa ti si lepša i od Monike Beluči iz mlađih dana! -

- Ako hoćeš samo, sutra te ženim! - glasili su samo neki od komentara. 

Dragana je, nažalost brojnih muških fanova, odavno emotivno nedostupna, a njeno srce "ukrao" je stomatolog Bojan Perduv za koga je verena i po njenim rečima u njemu je našla sve ono što joj treba.

- Bojan se meni dopada, dopada mi se njegov posao, njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo. Našli smo se, to je jedna od onih ljubavnih priča koje se dogode kad ih ne planirate. Počne da se razvija onako kako niste očekivali, a onda možete samo da uživate  - rekla je Dragana za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)