Zanimljivosti

RASKOPČALA JE MANTIL A ISPOD NJEGA SKORO NIŠTA: Marina Visković nasred ulice u nikad vrelijem izdanju (FOTO)

Popularna pevačica posle nastupa veš prošetala i ulicama, a reakcija fanova nije izostala-

21.03.2023 11:02

RASKOPČALA JE MANTIL A ISPOD NJEGA SKORO NIŠTA: Marina Visković nasred ulice u nikad vrelijem izdanju (FOTO)
ATA images

Popularna pevačica Marina Visković (35) ne pravi pauzu u gustom rasporedu nastupa za koji se po pravilu traži karta više. Ona je tako u rekordnom roku nastupala u Parizu, Sloveniji i Švedskoj, a  poslednja destinacija koju je posetila izazvala je veliku pažnju. Ukoliko se uzme u obzir u kom izdanju se pojavila, retko ko bi od njenih 250.000 pratilaca uopšte i primetio koja je lokacija na kojoj je zgodna pevačica. Marina je ovoga puta kao i mnogo puta ranije zagolicala maštu svih fanova, ali i slučajnih prolaznika budući da se pojavila na ulici u kožnom mantilu ispod koga je ponela zanimljiv stajling.

Ne znamo da li je snimala spot, pozirala posle nastupa ili nešto treće, ali evidentno je da je njen autfit izazvao mnogo pažnje. Marina je ispod raskopčanog mantila imala ni manje ni više već čipkani crni kombinezon. On je u gornjem delu u vidu korseta, dok je u donjem delu ispod suknjice Marina ponela retro čipkani crni veš i čipkane čarape. Opšti utisak je da je ipak ključni deo garderobe u vidu haljine ili bar suknje izostao, ali to nije smetalo njenim obožavaocima da joj upute salvu pohvala za besprekorno telo.

 

 

- Vaše veličnstvo, predivni ste! -

- Volim te Marina, ribetina si prava! -

- Prelepa i prezgodna žena -

- Brutalna ženska! -

- Ne bih ovome dodao ništa! -

- Ma da sam žensko i da imam takvo telo, išao bih uvek go! -

- Živa vatra! -

 

 

Marina je nedavno u jednoj televizijskoj emisiji priznala da veoma vodi računa šta jede i koliko vežba, ali i da se ne snalazi najbolje u kuhinji, i da joj teško padaju nastupi do ranih jutarnjih časova.

Živim sama i najjednostavnije mi je da odem u restoran. Za doručak pravim ovsenu kašu, a generalno se trudim da se hranim zdravo. Naravno, sutra kada budem imala porodicu i supruga shvatam da će situacija biti drugačija. Rešila sam da život potpuno dovedem u red. Moj posao definiše me, diktira tempo i teško mi pada kada ne spavam noću. Trudim se zato da bar radnim danima legnem do deset u krevet. Svakog jutra treniram, imam dva treninga. Treniram kik-boks i učim tehniku, posle idem na trening na kom dižem tegove - objasnila je ona na koji način održava telo u savršenoj formi.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)