Zanimljivosti

HALJINA SKLIZNULA, ATRIBUTI U PRVOM PLANU: Milena Vasić u nikad zavodljivijem izdanju (FOTO)

Talentovana glumica je rešila da napravi predah u gustom rasporedu se uputila na tropsku destinaciju odakle je svim fanovima raspalila maštu!

09.03.2023 21:00

HALJINA SKLIZNULA, ATRIBUTI U PRVOM PLANU: Milena Vasić u nikad zavodljivijem izdanju (FOTO)
ATA images

 Glumica Milena Vasić (45) se može pohvaliti kako ulogama u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, tako i televizijskim filmskim ulogama. Ona ništa manje nije omiljena ni u stend up formatu, budući da važi za jednu od najduhovitijih glumica.

Osim što je šarmantna, svi hvale i njenu prirodnu lepotu na koju je ponosna. Čini se da godinama unazad izgleda isto, a godine joj daju samo dodatni elan. Sa fanovima često komunicira putem društvenih mreža gde joj oni često ostavljaju pohvalne i lakskave komentare.

Čak i kada je na odmoru i predahu od brojnih obaveza, glumica objavljuje segmente iz svog života. Jedan od njih je i sa putovanja na tropsku destinaciju gde uživa punim plućima. Milena se ovaj put pojavila bez trunke šminke na plaži, a iako su je brojni pratioci na Instagramu pitali na kom je to rajskom mestu, mudro je ćutala ne otrkivajući destinaciju. Na fotografiji koju je objavila ona je rukom podigla kosu i stavila crveni cvet iza uva, dok je pozirala u crvenoj oversajz haljini. Pretpostavljamo da je kreativna Vasićeva planski izabrala haljinu za neki broj veću kako bi je spustila sa jedne strane otrivajući celo jedno golo rame i time dajući na zavodljivosti. Kreaciju je uz to zadigla u predelu levog boka otkrivajući i veoma zgodne noge.

- Srećan mi Osmi mart i srećan svim ženama jer: "Sve žene su u meni kao što su i svi muškarci, svo drveće, sva deca i svi bicikli u meni, kao što je poezija u meni i začini oriljenta ljuti i neprihvatljivi evropskom želucu. U meni su svi brodovi što idu na sever i topli vetrovi sa juga, sva sreća, sva tuga sveta u meni je, sve u svemu sam ja. Amin" - citirala je ona delove teksta pesnikinje Vitomirke Trebović.

Malo je reći da je usledila salva pohvala za egzotičan izgled lepe glumice.

 

 

- Da ti nisi to u Survajveru? -

- Koliko ti zavidim, uživaj, lepoto -

- Otkrij nam gde si to?! -

- Kava žena! -

- Prava gracija! -

- Naša najbolja i najlepša glumica -

- Melem za oči -

- Divna Milena, koja mudro ćuti gde je to -

Milena je ipak pre nekoliko dana objavila fotografiju na kojoj je baš poput devojčice, pa bi joj retko ko dao godine koje zaista ima. Mnogi nikada ne bi pogodili da je ova žena na sredini pete decenije. A ona je tako prethodnom objavom svega 5 dana ranije otkrila lokaciju, gde kratko i jasno piše: Malasana. Budući da je boravila u Španiji pretpostavlja se da je iskoristila neko od rajskih mesta u blizini.

Lepa glumica je pozirala u mini kožnoj suknji, čarapama na crne tufne, koje je uparila uz krem džemperić ispod koga je ponela belu košulju čiju kragnu je izbacila preko, a odlučila se i za patike. Vezala je kosu u visoku punđu i ponela naočare i to popularne lenonke. Ona bi se ovako savršeno uklopila i kao španska studentkinja, a ne kao ponosna mama čak troje dece od kojih je poslednjeg sina dobila u braku sa režiserom Jugom Radivojevićem.

 

 

- Milena tera silu! -

- Micka se podmladila -

- Kao devojka od 25, ne bi ti dao više ni godinu -

- Divan stajling -

- Ona prosto zrači -

- Ova glumica kida bukvalno, svaka čast na izgledu - bili su samo neki od komentara.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)