Zanimljivosti

SRPSKA VODITELJKA VODILA EMISIJU U OBUĆI OD KOJE BUKVALNO ZASTAJE DAH: Jeste li ikada videli duže?! (FOTO)

Aleksandra Jeftanović, poznato TV lice, se posle rođenja dece pojavila u još boljem izdanju, a svakog dana zadaje domaći zadatak koleginicama kada je u pitanju stajling.

28.02.2023 19:10

SRPSKA VODITELJKA VODILA EMISIJU U OBUĆI OD KOJE BUKVALNO ZASTAJE DAH: Jeste li ikada videli duže?! (FOTO)
ATA images

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (47) bila je jedno od najzapaženijih lica Pink televizije. Najveću popularnost stekla je vodeći emisiju zabavnog formata, “City”, a mnogi se sećaju početaka rijalitija, kada je upravo ta lepotica počela da vodi neke od prvih sezona “Farme”. Ona trenutno sa prijateljem i kolegom Boškom Jakovljevićem vodi emisiju zabavnog formata na televiziji K1, a juče se pojavila u spektakularnom izdanju. Naime, fotografija koju je Jeftanovićeva objavila na Instagramu učinila je da se mnogi zapitaju da li se ona u tom izdanju sprema da vodi emsiju ili da prošeta pistom usred Njujorka.

Aleksandra je na sebi imala krem rolku bez rukava, dok je u donjem delu ponela crnu dugu suknju koja je imala šliceve sa obe bočne strane. Suknja je u struku imala i crni pojas, a kako je voditeljka sedela na barskoj stolici, njeni krajevi otvarali su se i tako prikazivali kompletne Aleksandrine noge.

Mnogi znaju da je voditeljka i u ovim godinama retko zgodna žena, ali njene noge sada nismo mogli da vidimo budući da ih je prekrio par originalnih svetlo krem, dugih čizama koje su dosezale skoro do vrha butina popularne voditeljke. Kosa je oduvek bila njen zaštitni znak, tako je i sada pustila dugu crnu kosu da opušteno pada.

         

- Radno i paradno - kratko je napisla Jeftanovićeva u opisu fotografije.

Usledile su mnogobrojne reakcije. 

- Moja lepa devojka -

- Uvek na visini zadatka! -

- Prelepa -

- Koja kosa, lepotica, nema dalje! -

- Kakav stil oblačenja, pokidala! -

- Koliko si savršena, jedinstvena, posebna -

- Izgledaš sve bolje i bolje! -

- Uvek unikatna i puna stila - bili su samo neki od komentara.

Aleksandru gledamo ponovo na malim ekranima posle pauze koju je napravila zbog rođenja dece. Da ljubav ne pita za godine, uverila se i ta dama kada je 2016. godine rekla sudbonosno “da” advokatu Aleksandru Švraki. Ubrzo posle venčanja rodila je dvoje dece i to jedno za drugim. Tako je sa 39 godina postala ponosna mama devojčice Ane, dok je u 40. godini na svet donela i dečaka Aleksu. 

- Ja sam imala dovoljno godina, i da nisam dobila dete sa Sašom nikad ga ne bih dobila. U 39. godini rodila sam Anu i samim tim mislim da sam “full time” mama. Sa dvadeset godina nemaš svest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen. Možda ja nju malo i smaram, ali trudim se da im ugodim, da imaju lepo detinjstvo, ali jesam stroga - rekla je jednom prilikom Jeftanovićeva o deci.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

bbeba

28.02.2023 15:28

Ovakve cizme se ne nose na dugacke suknje.

Aurora Borealis

01.03.2023 08:41

Kada ce se dogoditi da nam zastane dah, kako dobro neka voditeljka radi svoj posao. Kako joj je divan glas, dikcija... kako je obrazovana i milina je slusati. U Srbiji je najvaznije koliko kosta to sta je stavila na seba. Jad od zemlje.