Zanimljivosti

ŠTA SE DESILO ANI ŠTAJDOHAR? Fanovi mlade pevačice zabrinuti, njena misteriozna poruka na Dan zaljubljenih pokrenula pitanja, spomenula SLOMLJENO SRCE! (FOTO)

Pevačica poslednjih dana ne prestaje da iznenađuje javnost objavama na društvenim mrežama!

15.02.2023 13:01

ŠTA SE DESILO ANI ŠTAJDOHAR? Fanovi mlade pevačice zabrinuti, njena misteriozna poruka na Dan zaljubljenih pokrenula pitanja, spomenula SLOMLJENO SRCE! (FOTO)
ATA images

Pevačica Ana Štajdohar (43) poznata je po anđeoskom glasu, a više od decenije uživa u ljubavi sa saksofonistom Nikolom Demonjom. Par odlično funkcioniše, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, a kao kruna njihove ljubavi došli su naslednici, ćerka Nia i sin Lav. Demonja i Ana nikada nisu krili radost zbog uloge roditelja, već su često isticali koliko ih ispunjava svaki trenutak proveden s decom koju vaspitavaju u skladu s tradicionalnim vrednostima, a često zajedničke nestašluke dele na društvenim mrežama. Dušebrižnici su više puta pokušavali da iskoriste Nikolino odsustvo da bi prognozirali krah braka, ali i pored njegovih povremenih odlazaka za Ameriku, gde je bio deo sastava benda Zdravka Čolića, ljubav sa Anom je po njegovom dolasku za Srbiju svaki put cvetala.

Upravo zato je mnoge iznenadila Anina jučerašnja objava povodom Dana zaljubljenih. Naime, mnoge poznate dame su iskoristile tu priliku da podele fotografije u zagrljaju jače polovine, ali Štajdohareva je objavila onu na kojoj se na crtežu krpe slomljena srca. 

- Ne zaboravi onoga ko ti je popravio srce kada je bilo slomljeno - napisala je ona u opisu.

Veoma brzo njen Instagram nalog ostao je preplavljen srcima, ali i tužnim smajlićima, kao i komentarima onih koji su u čudu. Izgleda da se većina Aninih fanova zapitala šta se to desilo što je izazvalo lepu pevačicu da objavi srceparajuću poruku, a pojedini su i prokomentarisali objavu.

- Najteži posao je krpljenje srca -

- To se ne zaboravlja -

- Šta se desilo? -

- Zakrpe ti ga, da bi ga slomili ponovo -

- Ana, kad te vidim, moje srce zaigra! - glasile su samo neke od reakcija. 

Inače, pevačica je pre nekoliko dana postavila i fotografiju na kojoj je u belom korsetu koji otrkiva stomak, a u predelu struka ima samo dve bele trake. Obukla je i široke bele pantalone na preklop, dok na nogama nije nosila obuću. Zauzela je pozu u kojoj je podigla ruke visoko iznad glave i stala na jednu nogu.

- Kad na mene krene horda dilema za koje treba doneti odluku - bila je misteriozna Štajdohareva i u ovoj objavi.

Ponovo su usledile mnogobrojne reakcije. 

- Sviđa mi se, veoma si elegantna -

- Savršenstvo bez mane! -

- Kao anđeo si -

- Vau, kakva žena -

- Odlična pevačica i predivna žena -

- Preslatka si - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Nena

15.02.2023 22:18

Niti je mlada ali ajde sad.... ali pevacica-anti talenat.