Zanimljivosti

IVANA PETERS KAKVU DOSAD NISMO VIDELI: Ovo je čvrst dokaz koji pokazuje da li je posetila estetičara(FOTO)

Pevačica anđeoskog glasa ponovo je oduševila svoje obožavace.

11.02.2023 12:58

IVANA PETERS KAKVU DOSAD NISMO VIDELI: Ovo je čvrst dokaz koji pokazuje da li je posetila estetičara(FOTO)
Instagram-ivanapeters

Pevačica Ivana Peters (48) poznata je kao dama raskošnog glasa koji važi za jedan od najboljih na Balkanu. Na muzičku scenu stupila je kao članica nekadašnje grupe TAP011, a kasniju karijeru nastavila je u bendu Negativ, za koji kaže da priprema odličan album. Ivana je važila za pravu lepoticu još dok je bila u grupi TAP011, značajnije se nije promenila ni do današnjih dana. Trenutno vredno radi i sa kandidatima Zvezda Granda i u timu je pevačice Svetlane Cece Ražnatović, gde priprema sve mlade pevače koji se odluče za pop muzički pravac.

Izgleda da je nostalgija ovih dana preovladala budući da je Ivana objavila fotografiju iz mladosti. Ne znamo iz koje godine je isplivala ova slika koja je, po svemu sudeći, još iz perioda pre ere pametnih telefona. Po svemu sudeći baš ova fotografija je negde zalutala, a Petersova je bila oduševljena kada ju je našla. Na slici smeši nam se lepa, mlada crnka, koja je kosu podelila na razdeljak, a potom i vezala u rep. Na sebi ima jedino crnu atlet majicu i manju igrlicu, šminka je tek delimično primetna, a osmeh je taj po kome je prepoznatljiva i danas. Jasno je da je Ivana prirodna lepotica te da je odolela trendu estetske hirurgije koji je godinama zastupljen na estradi.

- Mala ja - bilo je sve što je pevačica napisla u opisu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Ivana se pojavljuje u medijima samo kada ima jak povod za to, a najčešće je možemo videti upravo u Zvezdama Granda. Ovoga puta ona se odlučila da izađe van komfora svoja četiri zida i tim povodom se opredelila za jednodelni crni kombinezon kratkih rukava ispod kog je ponela majicu od tila, a uparila ga je u crne antilop čizmice. Već dugi niz godina ona je prepoznatljiva po dugoj loknastoj kosi uz koju ponese tek diskretnu šminku, a vidno je i da je kilažu dovela u željenu formu.

- Retka zverka u izlasku na crveni tepih bele boje - napisla je ona u opisu.

- Ti imaš lepu dušu, a ostalo se zna koliko si hrabra, uspešna i moćnog glasa -

- Retka od rođenja -

- Ikona -

- Kraljica -

- Najbolja pevačica - bili su samo neki od komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Poslednje Ivanino pojavljivanje usledilo je u Štark areni na MAC dodeli muzičkih nagrada gde je vidno uživala u društvu pevačice Ane Štajdohar. Koliko njeni pratioci cene njen rad i delo videlo se i iz komentara na ovu njihovu zajedničku fotografiju.

- Da li je Ani jasno pored koje divetine, zvezdetine, mačketine itd. itd. sedi? Ništa protiv Ane, samo kažem, jer jedna je Ivana! -

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)