Zanimljivosti

SA NIKAD DUBLJIM DEKOLTEOM ZALJUBLJENO MU JE PORUČILA: Nikad nisi bio lepši, Iva Štrljić se sva raznežila zbog prizora ispred sebe (FOTO)

Glumica je na sredini 5. decenije, a svi se zaklinju da je tek sada njena lepota na vrhuncu!

07.02.2023 18:02

SA NIKAD DUBLJIM DEKOLTEOM ZALJUBLJENO MU JE PORUČILA: Nikad nisi bio lepši, Iva Štrljić se sva raznežila zbog prizora ispred sebe (FOTO)
St/ V. Lukic

Glumica i ćerka legendarnog glumca Milana Štrljića, Iva Štrljić (45) je poznato lice sa malih ekrana. Iako je godinama gradila karijeru, čini se da je tek sada dobila uloge koje su je vinule u zvezde. Umesto o njenoj karijeri, godinama se govorilo o narušenom odnosu koji ima sa ocem.

Naime, Milan Štrljić je posle neuspelog braka sa Ivinom majkom Slavicom, sa kojom je dobio i sina Luku, ljubav pronašao još devedesetih u hrvatskoj fizioterapeutkinji sa kojom je dobio još jednog sina. Mnogi su spekulisali da Iva i njen otac nisu u najboljim odnosima, ali daljina je pravi razlog njihovog neviđanja. Za razliku od tate koji se opredelio za život u Hrvatskoj, Iva se odlučila za život u prestonici Srbije.

Iva Beograd voli, a tome u prilog idu i njene brojne objave na Instagramu a koje su nastale upravo na ulicama srpske prestonice. Ona je pozirala sa jednog beogradskog balkona, a retko ko je mogao da ne konstatuje kako ona nikada lepše nije izgledala. Štrljićeva je samo u crnom bodiju i farmerkama, a preko ima crni kardigan, dok je dubok dekolte u prvom planu. Akcenat je i na bujnoj plavoj kosi koju je atraktivna glumica prebacila na jednu stranu, a kompletna šminka nije izostala, kao ni crveni karmin.

- Beograd, tako je lako voleti ga. Poseban je, šarmantan, jedinstven. Posmatrajući ga ujutru sa balkona, uvek sa prozora osetim njegov pitomi, prijateljski zagrljaj pun ljubavi - napisala je u opisu glumica.

 

 

Samo neki od komentara na Instagramu bili su ovi:

- Definitivno ću zapamtiti ovu fotografiju da bih mogao da te sanjam kada zatvorim oči -

- Medena! -

- Božanstvena žena! -

- Draga lejdi Iva, tako Vas je lako zavoleti -

- Ćutim i uživam u pogledu na Vas -

- Ivo, kao da mi čitaš misli! Spojeni smo neverovatnom telepatijom! -

- Prava lepotica -

- Retko zgodna žena -

- Kako ti uspeva da ovako dobro izgledaš? -

- Nikad nisi bila lepša! -

 

 

Glumica ne staje u snimanju serija, a prethodnu godinu pamtiće i po osvojenim nagradama. Ona je tako dobila nagradu za ulogu Lili u seriji "Od jutra do sutra", a pozvana je i da se vrati u seriju "Igra sudbine", što ju je učinilo posebno srećnom. Iva je takođe retka dama koja ne krije da je ugradila silikone u grudi, budući da smatra da glumice neprestano treba da ulažu u svoj izgled. 

Imam razvijenu svest o tome da moram da izgledam dobro, pa se ne opuštam. Takođe, uvek vodim računa o ishrani, pijem dosta vode, redovno treniram, a svakodnevno upražnjavam „kaldrma fitnes” - šaljivo je odgovorila za medije Štrljićeva, aludirajući na konstantnu šetnju beogradskim ulicama. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)