Zanimljivosti

LIDIJA VUKIĆEVIĆ JOŠ VRELIJA NEGO U SVOM KREVETU: Možda ste mislili da ste videli sve, ali prevarili ste se! (FOTO/VIDEO)

Popularna glumica posle fotografija u vešu, objavila i nove slike, a fanovi ne znaju u šta pre da gledaju.

31.01.2023 16:01

LIDIJA VUKIĆEVIĆ JOŠ VRELIJA NEGO U SVOM KREVETU: Možda ste mislili da ste videli sve, ali prevarili ste se! (FOTO/VIDEO)
ATA images

Glumica Lidija Vukićević (60) prkosi svim pravilima i izgleda izazovnije nego ikad, i to u sedmoj deceniji života. Mnogi se pitaju kako je to moguće, ali, kako mnogi znaju da se našale, čini se da je Vukićevićeva pronašla gral večne mladosti i lepote. Fotografija koja je izašla pre nepunih 20h na Instagramu to i potvrđuje.

Naime, poznata glumica je ovih dana rešila da poseti spa-centre Fruške gore, pa je upravo odatle objavila fotografije koje su privukle mnogo pažnje.  

Na jednoj od njih Lidija je oslonjena na drvenu ogradu kod jednog od bazena koje je posetila i zamišljeno gleda u daljinu dok pozira u kraljevsko plavom bikiniju. Pretpostavlja se da niko nije mogao a da ne primeti kakve izvajane noge, ravan stomak i bujne grudi ima ta dama, dok je duga, crna, loknasta kosa i dalje njen zaštitni znak. Fotografija je za nepun dan dobila 14.000 sviđanja, a komentari su preplavili Instagram.

Glumica Danica Maksimović i pevačica Indira Radić bile su samo neke od onih koji oduševljeno reagovali na najnoviju glumičinu objavu. 

- Ženo!!! -

- Vau, koje savršenstvo! -

- Gori ceo Balkan -

- Vi ste dama jedna u milijardu, pritom i najlepši cvet bi se postideo pored vas! -

- Ni traga godinama -

- Bukvalno boginja -

- Kao milion dolara -

- Najlepše je kada se vidi da žena voli sebe -

- Prezgodna - ređale su se reakcije oduševljenja. 

Podsetimo, Lidija je pre svega nekoliko dana objavila set fotografija iz kreveta, a njeni fanovi su oduševljeno prokomentarisali da bukvalno nisu znali u šta pre da gledaju. Vukićevićeva je tada pozirala u raskopčanoj beloj košulji ispod koje se video crveni, čipkani brushalter.

Glumica je danas objavila i video-snimak na kom se vidi kako se raduje na snegu, baš poput deteta. Ona je u zlatnim helankama, crnim čizmama i bundici leopard dezena. Nosi naočare za sunce i ima puštenu prepoznatljivu frizuru, a primetno je da je ponela i jarkocrveni karmin. Pesma koju je Vukićevićeva postavila da prati njene radosti na snegu jeste popularna numera "Flowers", Majli Sajrus. Ta pesma je izazvala veliku pažnju javnosti zato što je numera koja je navodno upućena bivšim ljubavima s jasnom porukom da žena sve može sama, pa se čini da se i Lidija prepoznala u njoj.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)