Roditeljstvo DOKTOR UZEO BEBU I SMIRIO JE ZA PAR SEKUNDI: Evo šta treba da radite kada ne prestaje da plače - ovaj trik je čudo! 10:10
Roditeljstvo NEODOLJIVI DEČAK POSTAO ZVEZDA NA INTERNETU: Urnebesan snimak mališana koji vrcka nasmejao ljude na mrežama! (VIDEO) 08:25
Roditeljstvo ZATEKLA JE SVOJE ČETVORKE U SOBI I ZANEMELA: Bebe su sedele kao odrasli ljudi i gledali su samo u njega! On je fenomen! 12:29
Dete VAŠE DETE JE IZNENADA PROMENILO PONAŠANJE? Možda ste mu rekli neku od ovih 10 stvari koje nikako niste smeli! 11:44
Zanimljivosti SLAVNI SRBI, USVAJANJE DECE I SUROGAT MAJČINSTVO: "Za nas su se rodili, kao što smo se i mi rodili da njima budemo roditelji" (FOTO) 08:20
Roditeljstvo IMAM 21 GODINU, 10 POBAČAJA I DVE ĆERKE: Krajem godine saznala sam da sam po 12. put ostala trudna! 14:02
Roditeljstvo ZATRUDNELA SA 13 GODINA I NAPUSTILA ŠKOLU: Trpela jezive uvrede, ali svima im je dokazala jedno! (FOTO) 08:20
Roditeljstvo NIJE IMALA PRIJATELJE DOK JE GASILA SVEĆICU NA TORTI: Emotivna scena devojčice koja je sa ocem i osobljem restorana proslavila rođendan rasplakala sve! 10:40
Roditeljstvo TATA HTEO ĆERKI DA OPERE KOSU, PA IZAZVAO NERVNI SLOM SUPRUZI: Samo je počela da opada, pune šake dlaka - a evo šta je razlog! 15:25
Roditeljstvo "JADAN DEČAK, PRLJAV JE I UMORAN": Ima 3 godine i čisti dimnjake kao veliki - ovaj video iz 1930. nam izjeda dušu (VIDEO) 11:29
Roditeljstvo SRBIN U NEDOUMICI: DO KOJE GODINE SU VAS RODITELJI KUPALI? "Pitam jer mislim da ono što se meni desilo - nije normalno" 17:32
Strast ZVEZDA ONLYFANSA DELI SAVETE O RODITELJSTVU, DOK POLUGOLA ŠETA PO KUĆI PRED DECOM: "Čim je postala punoletna, dala sam ćerki novac da se iseli!" (FOTO) 18:45